Un preot dezvăluie MARELE SECRET despre SPOVEDANIE! Iată CURSA ÎNȘELĂTOARE în care cad CREȘTINII!

Facebook
Un preot dezvăluie MARELE SECRET despre SPOVEDANIE! Iată CURSA ÎNȘELĂTOARE în care cad CREȘTINII!

După o viață întreagă în care i-au trecut zeci de mii de suflete pe sub epitrahil, părintele Arsenie Papacioc ne lasă câteva cuvinte esenţiale despre Taina Spovedaniei:

„La duhovnic nu mergeţi la întâmplare, din simplă inerţie şi niciodată să nu faceţi o spovedanie, aşa, tradiţional, raţional, ci afectiv. Ca să puteţi gândi la mântuire, trebuie să fiţi bine spovediţi, asta e taina care mântuieşte.”

„Permanent te cercetezi, iar când ajungi la duhovnic nu trebuie să te ruşinezi cu niciun chip: Domnule, asta am făcut!. Ce ruşine? Ruşinea este arma diavolului, grozav de puternică.”

„Şi să mai ştiţi ceva: dacă păstraţi un păcat ascuns sau spus sucit devine şi mai mare. Nu trebuie să vă preocupe părerea duhovnicului. Oameni buni, important este să reuşiţi să vă salvaţi şi nu să vă nenorociţi pentru păcatele voastre ascunse!”

„Cei (preoţii) asemeni mie se simt bine când le spui cele mai grozave păcate, pentru că au bucuria nemărginită că te-a uşurat. Şi oricât de greu ar fi păcatul, lui Dumnezeu îi place nespus căinţa celor care se spovedesc cu sufletul.”
Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Un preot dezvăluie MARELE SECRET despre SPOVEDANIE! Iată CURSA ÎNȘELĂTOARE în care cad CREȘTINII! | ROL.ro