ULUITOR! Părintele Calistrat: ”Prefer să fiu cu CREIERUL SPĂLAT ȘI PROST, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un hăndrălău păros, care să rămână el gravid!” VEZI AICI..

Facebook
ULUITOR! Părintele Calistrat: ”Prefer să fiu cu CREIERUL SPĂLAT ȘI PROST, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un hăndrălău păros, care să rămână el gravid!” VEZI AICI..

Grecia cea mai ortodoxa țară și leagănul bizantinismului, a îngenunchiat în fața acestei mizerii: Legalizarea căsătoriilor gay!

 

Ați văzut ce înseamnă?

Și-au votat un președinte ateu, Alexis Tsipras, care a semnat această lege pentru niște bani. Vedeți ce înseamnă să te încurci cu oameni de nimic?

Și ei, cea mai ortodoxă țar-, pentru c- nu sunt multe, avem Rusia creștină, Serbia creștină și câteva… Dar noi avem fericirea, că avem tradiția de 2000 de ani și la noi pământul este implementat.

Ei spun de noi că poporul e prost, e tâmpit, e spălat pe creier.. păi e normal că folosesc acești termeni ca să ne facă să ne rușinăm.

„Da domule, prefer sa fiu cu creierul spălat și prost, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un handralău păros, care să rămână el gravid!„

Trebuie să fim demni și să mărturisim acest gen de credință: Sunt de acord cu creația lui Dumnezeu, cu Referatul Biblic și cu prezența lui Adam și Eva.

Deci Referatul Biblic nu este o poveste, nu este o metaforă, Evanghelia nu este învechită… vedeți, de la asta se creează un haos.

Nu ne putem juca cu Cuvintele lui Dumnezeu și ale Scripturii.

Nu în mod fatalist, fundamantalist sau fanatic..pe mine nu mă interesează cine vrea să creda în Dumnezeu, pe mine mă interesează să cred eu. Important este ca eu să fac fapte bune, nu mai interesează cine se roagă, important este ca eu să mă rog. Deci eu nu sunt condiționat de nimeni, ca să fiu cu Hristos, decât de conștiința și de voința mea.

„Doamne, luminează întunericul inimii mele!”

Noi avem nevoie de lumină în inimă, să realizăm diferența dintre poftă și păcat și dintre plăcere și abuz. Deci pofta te împinge la păcat, dar abuzul te impinge la plăcere. Când depășești limita normalului, superi pe Dumnezeu!


Parintele Calistrat Chifan
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


ULUITOR! Părintele Calistrat: ”Prefer să fiu cu CREIERUL SPĂLAT ȘI PROST, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un hăndrălău păros, care să rămână el gravid!” VEZI AICI.. | ROL.ro