TREBUIE să faci ASTA înainte de fiecare masă! Vezi de ce

Facebook
TREBUIE să faci ASTA înainte de fiecare masă! Vezi de ce

De mici copii suntem învățați să ne rugăm înainte de fiecare masă, însă nu mulți știu care sunt de fapt beneficiile care vin cu rugăciunea pe care o rostim. 

”Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele  din organismul uman, Dar ea repară şi structura grav afectată a conştiinţei”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Sankt Petersburg.

Dacă atingi sfintele moaște și icoanele din biserici, te poți vindeca de boli!
Același profesor a făcut un studiu incredibil- a măsurat puterea rugăciunii. Slezin a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timpul rugăciunii și a descoperit o modificare asupra cortexului cerebral. Acesta se comportă în timp ce ne rugăm la fel cum acționează în timpul somnului, relaxând organismul. Grijile dispar sau își pierd din importanță, astfel devenind posibilă atât videcarea psihică și morală, cât și cea fizică.

O alta formă de vindecare pentru creștini este slujba bisericească. Angelina Malakovskaia, ingineră şi  electrofiziciană la Laboratorul de Tehnologie Medicală şi Biologică a cercetat femonenul de îmbunătățire a sănătății prin slujbă și a descoperit că prin acesta tensiunea şi valorile analizei sângelui se normalizează.

Sunetele emise de clopotele bisericii au si ele beneficii asupra sănătății. Cercetătoarea Malakovskaia explică precum că acestea moară viruşii de gripă, hepatită şi tifos. Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia. Vindecă mai bine decât unele metode din medicina modernă.

77740699.jpg

O altă analiză a fost efectuată asupra apei înainte și după ca aceasta să fie sfințită. Rezultatele spun că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică.
Așadar, este recomandat ca mâncarea și băutura să fie binecuvântate înainte de consum.

Apa sfințită devine inofensivă și poate vindeca anumite dereglări și probleme ale organismului. Un studiu făcut de cercetătorul japonez Masaru Emoto arată că aghiazma  indică o densitate optică mai mare, ca şi cum aceasta ar if înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar if păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca.

Aceste beneficii sunt aduse însă doar persoanelor cu credință adevărată. Densitatea optică este de 2,5 ori mai mare când sfințirea se face de către un preot și cu doar 1,5 când aceasta este efectuată de către o persoană credincioasă laică. În cazul persoanelor necredincioase schimbările sunt nesemnificative, afirmă A. Malenkovskaia.  Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


TREBUIE să faci ASTA înainte de fiecare masă! Vezi de ce | ROL.ro