TE VOR ȘOCA! 8 profeții ale Sfântului Serafim care sunt pe cale să se împlinească! VEZI AICI

Facebook
TE VOR ȘOCA! 8 profeții ale Sfântului Serafim care sunt pe cale să se împlinească! VEZI AICI

Prin următoarele 8 profeții, Sfântul Serafim din Virița ne dezvăluie evenimentele ce vor precede venirea lui Antihrist, vremuri care după alți sfinți părinți nu sunt deloc departe de noi, ba chiar, consideră ei, foarte aproape:

  1. ”Va veni o vreme când va fi în Rusia o înflorire duhovnicească. Se vor deschide multe biserici și mănăstiri și chiar cei de alte credințe vor veni să se boteze la noi pe astfel de corăbii. Dar aceasta nu va fi pentru mult timp, ci pentru aproximativ 15 ani, iar apoi va veni antihristul.”

  2. ”Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiată în bucăți. La început o vor împărți, iar apoi vor începe să jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi să treacă mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe țări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pământurile sale.”

  3. ”Acesta este războiul despre care spune Sfânta Scriptură și proorocii că va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor înțelege că nu se poate trăi așa pe mai departe fiindcă tot ce este viu va pieri și vor alege un guvern unic care va fi antecamera împărăției lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra creștinilor.”

  4. ”Va veni împărăția minciunii și răului. Va fi atât de greu, atât de dificil și îngrozitor încât să nu dea Dumnezeu să trăiești până atunci. Dar noi nu vom prinde acele vremuri.”

  5. ”Va veni vremea când nu prigoana, ci banii si înșelăciunile lumii acesteia îi vor îndeparta pe oameni de Dumnezeu și vor pieri mai multe suflete ca în vremea prigoanei ateiste.”

  6. ”Pe de o parte vor înalta cruci si vor auri cupole, iar pe de alta parte se va instaura împaratia minciunii si raului. Biserica adevarata totdeauna va fi prigonita, iar sa se mântuiasca cineva va putea numai prin boli si amaraciuni, caci prigoanele vor avea un caracter cât mai subtil si neprevazut; înfricosator va fi sa ajunga cineva la acei ani.”

  7. ”Ca si lumânarea care înainte de a se stinge pâlpâie mai luminos, luminând totul cu ultima lumină, așa va fi și viața Bisericii. Și acest timp este aproape.”

  8. ”În cele mai grele timpuri se va mântui mai ușor acela care în măsura puterilor sale se va nevoi cu rugăciunea lui Iisus, trecând de la chemarea numelui Fiului lui Dumnezeu la rugăciunea neîncetată.”

 
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea ContemporanaReclame
loading...


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


TE VOR ȘOCA! 8 profeții ale Sfântului Serafim care sunt pe cale să se împlinească! VEZI AICI | ROL.ro