Sfântul Gavriil Georgianul: 5 profeții CUTREMURĂTOARE despre ce ne așteaptă ÎN CURÂND!

Facebook
Sfântul Gavriil Georgianul: 5 profeții CUTREMURĂTOARE despre ce ne așteaptă ÎN CURÂND!

Vremurile pe care le trăim sunt din ce în ce mai tulburi, din ce în ce mai nesigure. Liniștea pe care o caută unii oameni este tot mai greu de obținut. Societatea globalizată îl forțează pe om să meargă într-o anumită direcție, și cu o anumită viteză. Iar dacă cineva încearcă să fie altfel decât curentul general, este penalizat, amendat, eliminat.

Un astfel de om care întreaga viață a fost un vas ales al lui Dumnezeu, și un far călăuzitor pentru cei care îl cunoșteau, este Sfântul Gavriil Georgianul (1929-1995). Sfântul Gavriil a fost mereu respins de societate, însă nu din teribilism sau elitism, ci pentru că vroia să trăiască sincer, autentic, fără compromisuri relația cu Dumnezeu. De aceea, el a primit de la Dumnezeu harul profeției, prin care să-și prevină și să-și încurajeze semenii. Redăm mai jos câteva dintre profețiile Sfântului:

1. În timpul lui Antihrist, unii vor talcui Scripturile după capul lor, nenorociții! Apoi, ucenicii lui Antihrist vor lua și ei parte la slujbe, vor face semnul crucii și vor propovădui Evanghelia. Adevărații creștini însă se vor cunoaște după faptele lor cele bune.

2. Satana a pus 666 de curse. Pecetea lui nu va fi nevăzută, ci se va vedea pe frunte si pe brate. Dacă pecetea se va pune cu forța, în ochii lui Dumnezeu va fi ca necinstirea unei fecioare. Cea mai grea încercare a creștinilor va fi să vadă că parinții lor primesc sa fie pecetluiți. Pecetea va fi fără efect dacă va fi pusă contra vointei omului. Dar inchipuiți-vă cursa întinsă de Antihrist pentru o mamă rămasă singură cu cinci copii! Cum să-i hrănească altfel decât primind pecetea?

3. Adevăratul creștin nu va simți nici foame, nici sete. În vremea nenorocirii, creștinii nu vor pieri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunză le va fi de ajuns pentru o lună. De vor face semnul crucii pe o bucată de pământ, aceasta se va preface in pâine.

4. Credința adevărată își află sălaș în inimă, nu în minte. Antihristul va fi dat pe față de creștinii care își au credința in inimă, în vreme ce aceia care își au credința în cap îl vor urma.

5. Să nu vă pierdeți niciodată nădejdea în Dumnezeu și veți fi feriți de foame, de sete și de nenorociri.

Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea ContemporanaReclame
loading...


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Sfântul Gavriil Georgianul: 5 profeții CUTREMURĂTOARE despre ce ne așteaptă ÎN CURÂND! | ROL.ro