Advertisement
Rugaciuni
Rugăciune PUTERNICĂ pentru momentele grele ale vieţii! Este FĂCĂTOARE DE MINUNI!
Următoarea rugăciune este extrem de puternică, și poate face minuni în viața noastră dacă este rostită cu credință și însoțită de mersul la Sfânta Biserică și la scaunul spovedaniei. Orice necaz poate fi depășit prin deschiderea inimii către Dumnezeu și ascultarea de sfintele sale cuvinte prin care ne-a învățat că nu este suficientă doar rugăciunea, ci și spovedania de păcate în fața duhovnicului: „Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veţi lega pe pământ, vor fi legate şi în cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ, vor fi dezlegate şi în cer.” (Matei 18, 18). Urmează rugăciunea pentru momentele grele ale vieții:
Rugăciune SCURTĂ dar PUTERNICĂ la Nașterea Domnului! Spune-o AZI și puterea Domnului va fi cu tine.
Spune această rugăciune cu credință și Domnul te va însoți la fiecare pas. După ce ai citit-o, nu uita să o distribui tuturor, pentru ca și ceilalți să culeagă roadele ei minunate!
Cea mai PUTERNICĂ rugăciune care face MINUNI pentru sănătate. Cum şi cui trebuie să te rogi ca să te vindeci de boli
Rugăciunea este lucrarea cea mai înaltă a omului pe acest pământ, izvorul tuturor faptelor bune și al virtuților. Sfinții prin rugăciune s-au sfințit, și tot prin rugăciune i-au ajutat pe cei din jurul lor să îl cunoască pe Dumnezeu. Fără rugăciune cu credință în suflet și speranță în bunătatea Domnului, vindecarea cerută nu este cu putință.
2 RUGĂCIUNI PUTERNICE pentru SĂNĂTATE pe care E BINE să le rostești în fiecare zi!
RUGACIUNE puternica pentru sanatate pe care sa o rostesti in fiecare zi pentru tine si pentru familia ta, pentru toti cei pe care ii iubesti. Rugaciunea are efecte minunate încă dupa prima saptamana de ruga. Astfel, sufletul se liniștește, crește speranța și te apropie de Dumnezeu, Singurul care poate dărui tămăduirea atunci când aceasta este de folos pentru cel ce se află în dificultate. De multe ori, credinta si rugaciunea rostita din suflet, cu voce tare sau in gand, salveaza crestinul de multe probleme si ii confera acestuia incredere si o stare de bine. Vorbirea cu Dumnezeu reprezinta un mijloc tainic de refacere si un scut care apara  persoana care se roaga și pe cei dragi ai săi.
Cea mai PUTERNICĂ rugăciune pentru copiii tăi către Sfânta Măicuță a Domnului!
O rugăciune extraordinară pentru binele copiilor, pe care toți părinții sunt datori să o rostească cât mai des. Dacă este spusă cu credință, Maica Domnului Îi acoperă cu harul acoperământului Său pe copiii noștri.
Rugăciune PUTERNICĂ la începutul Postului Crăciunului
Citește cu credință această rugăciune, și Domnul te va binecuvânta cu pace, belșug, și ajutor de Sus.
Cea mai PUTERNICĂ RUGĂCIUNE către Sfânta Măicuță a Domnului!
Rugăciunea de mai jos este una dintre cele mai puternice rugăciuni ale Ortodoxiei,  citindu-se mai ales în mănăstiri, la orele serii, în cadrul slujbei care se  cheamă Pavecernița Mare. Citește și tu această rugăciune în fiecare seară cu credință,  nădăjduind că Maica Domnului te va acoperi cu Sfântul Său Acoperământ, și-ți va  binecuvânta întreaga viață, pentru că nici o rugăciune către Maica Domnului nu se  pierde, ci pe toate le ascultă Măicuța noastră dragă, dăruind tuturor cele de  folos sufletului și trupului.
Rugăciune MIRACULOASĂ către Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea noastră!
De decenii, această rugăciune împlinește dorințele credincioșilor aflați la vreme de necaz. Credincioșii trebuie să se roage ca Maica Parascheva să nu treacă cu vederea rugaciunile lor, chiar dacă ei au greșit și să le dăruiască sănătate și viața ferită de răutatea dușmanilor știuți și neștiuți.
Cea mai PUTERNICĂ rugăciune după „Tatăl nostru”! Toți S-AU CONVINS de PUTEREA EI!
Învăţaţi-vă cea mai puternică rugăciune, după rugăciunea domnească „Tatăl nostru”, care este rugăciunea inimii, adică să zici mereu în minte şi în inimă: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”.
Scurtă, dar PUTERNICĂ! Rugăciune de seară în 4 puncte!
Maica Siluana Vlad ne propune o rugăciune de seară puternică, cu efecte minunate.  Spune-o și tu cu credință, și Domnul te va asculta, dăruindu-ți ție și celor dragi ai tăi  binecuvântări nenumărate.
Psalmul 50: Cea mai puternică RUGĂCIUNE pentru TINE și FAMILIA TA! Face adevărate MINUNI!
Credinţa în Dumnezeu rămâne pentru români singura lor speranţă adevărată, mai ales atunci când trec prin grele încercări. Rugăciunea de mai jos, Psalmul 50, are o putere deosebită, fiind recomandată de marii duhovnici români ca rugăciune pentru ușurarea sufletului și atragerea ajutorului dumnezeiesc. Îmbinată cu spovedania înaintea duhovnicului și cu participarea la slujba de duminică (Sfânta Liturghie), rugăciunea aceasta va ajuta mult pe oricine o rostește cu credință.
CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE a Părintelui Arsenie Boca. O citea în fiecare zi!
O rugăciune extrem de puternică, pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață pentru a primi binecuvântarea Domnului în acea zi, pentru limpezirea gândurilor, liniștirea sufletului, întărirea minții și primirea ajutorului dumnezeiesc. Această rugăciune a fost interzisă de comuniști, și descoperită după căderea regimului Ceaușescu.
Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului. Citește-l zilnic și vei vedea minunea!
O rugăciune mângâietoare dedicată Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, care îți va umple sufletul de nădejde și bucurie sfântă. Acest acatist a schimbat multe vieți în bine, atrăgând harul Maicii Domnului asupra tuturor celor care l-au citit cu credință și dragoste.