Rugăciunea PUTERNICĂ ce aduce pacea în familia TA!

Facebook
Rugăciunea PUTERNICĂ ce aduce pacea în familia TA!

Într-o lume inundată de concepții greșite ce nu aduc nimic bun omului, ba chiar, subminează trăinicia familiei ducându-o până la destrămare, necesitatea rugăciunii se impune de la sine. Mai jos, Părintele Ioanichie Bălan de la Mănăstirea Sihăstria, ne arată strânsa legătură dintre rugăciune și bunăstrarea familiei.

”Rugăciunea făcută cu evlavie și lacrimi sporeşte credinţa, smereşte inima, aduce căinţă pentru păcate, alungă diavolii din inimi şi din casă, împacă pe soţi şi copii, stinge ura şi aduce în familiile creştine harul Duhului Sfânt.

”În familia unde soţii şi fiii lor se roagă mai mult lui Dumnezeu, nu este ceartă, tulburare şi dezbinare, ci numai pace, bucurie şi unire în Hristos. Iar în casa unde creştinii nu se roagă deloc sau unul se roagă şi ceilalţi stau la televizor, la beţii şi distracţii, acolo stăpâneşte cearta, desfrâul, sărăcia şi divorţul, care destramă familia.


 

Sursa: Arhimandrit Ioanichie Bălan, Călăuză ortodoxă în familie și societate II, Ediția a III-a, Editura Mănăstirea Sihăstria, Vânători Neamț, 2010, p. 103.
Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Rugăciunea PUTERNICĂ ce aduce pacea în familia TA! | ROL.ro