Rugaciune la Icoana Maicii Domnului Prodromita

Facebook
Rugaciune la Icoana Maicii Domnului Prodromita

In momentele de mare suferinta, trupeasca si sufleteasca, aceasta rugaciune i-a aparat pe credinciosii care i-au cerut ajutorul Maicii Domnului Prodromita- Inainte-Mergatoarea de cele mai mari necazuri: de razbunari cumplite, aducatoare de moarte, de mari pagube financiare, de boli ciudate si de procese nedrepte.

 

Rugaciunea poate fi rostita si la Icoana Maicii Domnului Prodromita, reprodusa in unele carti  religioase : in cartea Imnul Acatist al Rugului Aprins al Maicii Domnului, de exemplu.  Rugaciunea trebuie rostita mai ales miercurea, vinerea, duminica, dar si la marile praznice oranduite in calendar pentru Maica Dombului.

"Prea Sfanta Stapana, de Dumnezeu Nascatoare, pururea Fecioara Maria, protectoarea si aparatoarea noastra, cerem a Ta nebiruita aparare.
Imparateasa Cerului si a pamantului, ceea ce ai cu dreptate numele de "Prodromita", adica inainte-mergatoare, intareste-ne intru lucrarea faptelor bune si ne du de mana intru Imparatia cea cereasca.
Povatuieste-ne pe noi, toti drept credinciosii crestini, spre a vedea si vesnic a ne indulci de marirea Fiului Tau si Dumnezeul nostru, ca Binecuvantata si Prea Proslavita esti, in vecii vecilor. Amin.» vezi articolul original

 
Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Rugaciune la Icoana Maicii Domnului Prodromita | ROL.ro