Rețeta celui mai bun Borș Călugăresc

Facebook
Rețeta celui mai bun Borș Călugăresc

Acesta este cea mai bună rețetă de Borș Călugăresc, preluată direct din cărțile călugărești de rețete.

Borș Călugăresc – 4 porții

INGREDIENTE: 1 kg foi de varza, 2-4 cepe de marime medie, 2-3 bucati ardei gras, 1 morcov, 2-3 rosii medii, 100 ml ulei, bors, sare, o legatura de leustean.

MOD DE PREPARARE: Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin rozatoare. Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa. Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile taiate felii si borsul. Se sareaza dupa gust. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se adauga leusteanul tocat.



Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana





Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Rețeta celui mai bun Borș Călugăresc | ROL.ro