Remedii NATURISTE pentru TRATAREA chisturilor ovariene și fibroame uterine

Facebook
Remedii NATURISTE pentru TRATAREA chisturilor ovariene și fibroame uterine

Multe femei se confruntă cu fibroame uterine și chisturi ovariene, mai ales în perioada fertilă. Deși nu proavoacă un foarte mare disconfort, fluctuațiile hormonale pot provoca dureri serioase și balonare.

Fibroamele sunt tumori benigne care se dezvoltă pe peretele uterin, pe când chisturile sunt pline cu lichid si se dezvoltă in ovare.Aceasta este o listă de remedii naturiste pentru tratarea chisturilor ovariene și a fibroamelor:

Ghimbirul:
Rădăcina de ghimbir este doarte bună în reducerea durerilor și creșterea circulației sanguine. Este foarte utilă și la reducerea inflamației ovarelor și a uterului. Pentru a face ceai de ghimbir trebuie doar să adăugați  câteva felii din plantă într-o cană cu apă clocotită. Strecurați ceaiul și beți de câteva ori pe zi.

Uleiul de măsline:
Produsul este folositor pentru blocarea estrogenului. Dimineața, pe stomacul gol, luați o lingură de ulei de măsline cu suc de lămâie. Un alt remediu îl constituie ceaiul de frunze de măslin, care întărește sistemul imunitar.

Băile cu sare Epsom:
O baie cu sare Epsom are ca beneficii reducerea durerii si a altor simptome asociate cu chisturile ovariene. Conținutul ridicat de sulfat de magneziu funcționează ca un relaxant muscular. 

Suc de lămâie:
Se amestecă bine două lingurițte de suc de lămâie și o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă. Preparatul trebuie băut regulat pentru reducerea simptomelor fibroamelor.

Semințe de in:
Semințele de in contribuie la păstrarea echilibrului între estrogem și progesteron, fapt care ajută la reducerea chisturilor. Un alt avantaj al acestor semințe îl constituie cantitatea mare de fibre, care ajută organismul să elimine toxinele dăunatoare, colesterolul si alte produse reziduale prelucrate de ficat.

Remediu popular împotriva chisturilor și fibroamelor:
Ingrediente: 
500 g miere
300g frunze de urechelniță

Frunzele de urechelniță se taie și se amestecă cu mierea. Preparatul trebuie lăsat la macerat 2-3 zile. Se consumă câte o linguriță de dimineață, înainte de masă. Dupa administrare nu se consumă nimic timp de două ore.Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Remedii NATURISTE pentru TRATAREA chisturilor ovariene și fibroame uterine | ROL.ro