Profetia descoperita ACUM in manuscrisele lui Arsenie Boca! "Romania va fi...”

Facebook
Profetia descoperita ACUM in manuscrisele lui Arsenie Boca!

Cunoscut mai ales pentru minunile pe care le-a făcut in timpul vieții sale, Arsenie Boca a fost și un profet. Nu a avut prea multe profeții, dar din ce a reușit să prevadă, viitorul României arată sumbru.

  
La mormântul lui Arsenie Boca vin zilnic mii de pelerini, în speranța unui miracol. Se vorbește despre bolnavi care s-au vindecat ca prin minune, de persoane care și-au găsit liniștea, de oameni a căror viață se transformă în bine, peste noapte. 
  
Dincolo de toate acestea, au existat însă și profeții făcute de Arsenie Boca, manuscrisele fiind păstrate de călugări. Se spune că era suficient să privească adânc în ochi un om și să-i spună care îi este menirea, ce păcate a făcut sau de ce boală suferă. Arsenie Boca a profețit căderea comunismului din România, moartea lui Nicolea Ceasescu și chiar propria moarte. 
  
Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flacari”, a profețit Arsenie Boca. 
  
Cu adevărat îngrijorător este ce a spus sfântul despre integritatea teritorială a României: „Intr-o noapte, către ziuă, trei țări ne vor ocupă: Rusia, Bulgaria și Ungaria. Și pe cei ce ne vor ocupă va veni ploaie de foc”. Evenimentele recente par să dea dreptate profeției lui Arsenie Boca. Rusia a luat poziție împotrivă NATO, a cărei redută se află în România iar liderii unguri sunt nemulțumiți de arestarea teroristului maghiar care voia să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc. Doar din Bulgaria, cel puțin deocamdată, nu vin vești rele. 
  
În fiecare an, pe 28 noiembrie, mormântul părintelui de la Prislop se transformă într-un loc de pelerinaj pentru cei suferinzi. Sunt și oameni care spun că rugăciunile le-au fost ascultate, reușind astfel să scape de chinuri și suferințe. Alții vorbesc despre adevărate miracole și cazuri medicale vindecate, deși medicii nu mai aveau nicio speranță. 
  Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Profetia descoperita ACUM in manuscrisele lui Arsenie Boca! "Romania va fi...” | ROL.ro