Prima pozitie OFICIALA a Bisericii! De ce plange icoana Parintelui Arsenie

Facebook
Prima pozitie OFICIALA a Bisericii! De ce plange icoana Parintelui Arsenie

Biserica a oferit prima poziţie oficială referitoare la icoana Părintelui Arsenie care lăcrimează într-o troiţă din localitatea Puşcaşi. Părintele Casian a spus această icoană plânge deoarece părintele Arsenie Boca încearcă să transmită un mesaj românilor.


Părintele Casian a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii "Star News" despre icoana părintelui Arsenie Boca, depusă într-o troiţă din localitatea Puşcaşi, care a început să lăcrimeze. Reprezentantul Bisericii a spus că aceste lacrimi sunt un mod prin care părintele Arsenie Boca încearcă să le transmită un mesaj românilor prin care îi îndeamnă să se îndrepte către biserică şi credinţă.

"E vorba despre o fotografie a părintelui Arsenie Boca, care lăcrimează. Dumnezeu vorbeşte oamenilor prin diferite mijloace. Sfinţii de ieri şi de azi le vorbesc prin diferite căi. Părintele Arsenie e cel care a tradus 12 volume aduse din Sfântul Munte, din greacă. A scris şi diferite cărţi, a pictat o biserică, a fost un vizionar, un om trimis pe pământul ţării noastre cu o misiune, dar şi un patriot. Poate de aceea şi plânge icoana sa, pentru că nu ne mai poate vorbi ca să-l auzim. Se face simţită prezenţa firii sale prin acest mijloc al lacrimilor ce cad din icoană. Toţi marii părinţi şi călugări au plând cât au fost în viaţă pentru greşelile lor, pentru păcatele lor, dar mai ales ale lumii contemporane. Iată că acum vedem cum unii ne plâng şi dincolo de mormânt, prin această minune. Dacă acum icoana părintelui Arsenie plânge, înseamnă că trebuie să ne schimbăm viaţa pentru Biserică şi fapte bune, pentru oprirea de la păcate mari: avorturi, desfrânări, înşelăciuni, nedreptăţi, beţii, lipsa locurilor de muncă, defrişări şi altele", a declarat părintele Casian la "Star News", de la Antena Stars.

Icoana Părintelui Arsenie Boca a ajuns în judeţul Vaslui adusă de un localnic care a cumpărat-o de la Mănăstirea Prislop. A pus-o la troiţa de lângă casă de ziua lui. În dimineaţa urmatoare, rudele au facut incredibila descoperire şi au căzut în genunchi.

Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Prima pozitie OFICIALA a Bisericii! De ce plange icoana Parintelui Arsenie | ROL.ro