Părintele Calistrat face o DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ despre CAPCANA în care cad cei mai mulți credincioși! Este INCREDIBIL!!! Vezi AICI..

Facebook
Părintele Calistrat face o DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ despre CAPCANA în care cad cei mai mulți credincioși! Este INCREDIBIL!!! Vezi AICI..

Astea sunt infecţii şi am să vă spun de ce! Şi ortodoxia noastră astăzi trece printr-un proces de mutilare spirituală. Ce înseamnă mutilare spirituală?

Stăpânii valorilor spirituale nu vor să facă diferenţa între pietisme, adevăruri, sclifosisme şi invenţii. În genul: „Fiule!!! Ştiam că ai să vii!” sau „Tu ai o problemă mare!” Toată lumea are probleme. Este periculos să te joci cu astfel de fraze!!

Când vine cineva la mine şi-mi spune că a trait o minune, mi-e ruşine să îi spun că este o prostie şi îi spun să se mai roage până vine data viitoare. Iar atunci îi spun că dacă nu se repetă este o coincidenţă. Nu trebuie să o ia nici de rău şi nici de bine. Da, ce ce? Să nu îi dau nas să alunece în ridicol sau în prostie.

Însă, sunt lucruri care sunt adevărate!

Ieri a venit la mine un tânăr şi a povestit un lucru foarte interesant!

– Părinte, eu sunt un băieţaş! Aşa s-a exprimat când a stat de vorbă cu mine, era din Bucureşti şi avea drum în Moldova!

– Văd ca eşti macho!

– Nu părinte, sunt cutremurat acum! Cu doua nopţi înainte de a se întâmpla evenimentul acela nenorocit de la Clubul Colectiv unde au murit în foc toţi tinerii ăia, aveam de gând să mă duc şi eu. Şi am visat un foc mare şi două persoane necunoscute înfiorătoare, mi-au zis asa: „Vino la noi!” Şi eu parca am zis că am treabă. Nu am dat importanţă visului! Nu m-am mai gândit! Şi la câteva zile, să se întâmple această tragedie! Abia atunci m-am cutremurat, căci eu am visat ce s-a întâmplat acolo!

Da, i-am spus că este un semn de la Dumnezeu şi că trebuie sa înmulţească rugăciunea! Şi el a spus (să vedeţi ce înseamnă omul care nu are răutate în el):

„Ce credeţi? Că nu m-am rugat? Nu am spus nimănui, pentru că îmi era frica.

Dar de atunci spun Tatăl Nostru şi dimineaţă şi seara şi peste zi.”


Părintele Calistrat Chifan
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Părintele Calistrat face o DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ despre CAPCANA în care cad cei mai mulți credincioși! Este INCREDIBIL!!! Vezi AICI.. | ROL.ro