O DELICIOASĂ rețetă de POST: Mancare de conopida cu patrunjel

Facebook
O DELICIOASĂ rețetă de POST: Mancare de conopida cu patrunjel

Mâncarea de conopidă cu pătrunjel este o alegere sănătoasă pentru Postul Paștelui. 

Pentru preparare aveți nevoie de:

1 conopida potrivita (700 g)
2-3 cartofi medii
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 lingura de ulei
sare
piper macinat
boia iute
1 foaie de dafin
1 crenguta de cimbru
1 lingura bulion
patrunjel verde

Mod de preparare:

Tocam fin ceapa curatata si spalata in prealabil. Taiem ardeiul gras cubulete. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cuburi.

Conopida o rupem buchetele si o spalam sub jet de apa. Punem ceapa la calit in uleiul incins. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga ardeiul gras, cartofii si conopida. Amestecam usor cateva minute, apoi stingem cu apa cat sa cuprinda legumele si punem cimbru si foaia de dafin.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba 15 mi­nute. Se adauga bulionul, sare, piper, boia iute si mai lasam sa fiarba 5 minute. Servim mancarea presarata cu patrunjel verde.



Vezi comentariile
loading...




Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


O DELICIOASĂ rețetă de POST: Mancare de conopida cu patrunjel | ROL.ro