Întâmplare UIMITOARE în ROMANIA! Un bărbat a înviat din morţi chiar înainte să fie dus la groapă!

Facebook
Întâmplare UIMITOARE în ROMANIA! Un bărbat a înviat din morţi chiar înainte să fie dus la groapă!

În lumea asta nu există coincidențe. Cazul ieșit din comun care a agitat întregul oraș Filiași din județul Dolj cât și împrejurimile sale este cunoscut de la mic la mare. 

Omul se numește Ilie Dobre. Acesta povestește că la vârsta de 37 de ani a ajuns la spitalul Filiaşi în stare foarte gravă, cu diagnosticul de ciroză hepatică. La câteva zile după ce a revenit acasă, pe data de 20 ianuarie 1992, acesta a decedat. După 24 de ani, „mortul” înviat are curajul să vorbească despre cele prin care a trecut:
„Am trecut printr-un tunel şi am revenit la viaţă şi am înviat chiar înainte să fiu îngropat. Toata lumea a fost speriată atunci, și multă lume a luat-o la fugă. Dumnezeu mi-a ajutat şi m-a readus la viaţă, că dacă îmi reveneam la câteva zile de la înmormântare, atunci era prea tarziu. Şi acuma îi mulţumesc lui Dumnezu că mai sunt în viaţă“, a povestit cel care s-a întors din morţi acum 24 de ani.

Fericitul bărbat spune că a învăţat să se bucure de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima: „Imediat după ce am revenit din morţi, am şi orbit, dar mi-am revenit la scurt timp după ce, într-o noapte mi-a apărut din nou în vis domnul Iisus Hristos. Şi pot să spun ca nimic nu este întâmplător în viaţă. Acuma sincer mă bucur de tot ce este în jurul meu. Pentru că în urma cu 24 de ani m-am născut a doua oara“, a povestit Ilie Dobre.

Vecinii îşi aduc şi acum aminte de acel eveniment extraordinar, şi povestesc cu teamă că ceea ce s-a întâmplat în 1992 a cutremurat întreaga comunitate:„Ilie Dobre s-a ridicat din coşciug înainte să fie dus la groapă şi a cerut un pahar cu apă.”, işi amintesc martorii oculari. „Era bulversat şi nu ştia ce se întâmplă la el în casă. În momentul în care omul a cerut un pahar cu apă, că îi era sete, toată lumea s-a speriat şi au început să o ia cu toții la fugă. Tot timpul când ne întâlnim pe stradă îi mulţumeşte lui Dumnezeu că traieşte. A avut noroc şi zile, că putea să îşi revină imediat după înmormântare şi nu îl mai scotea nimeni din groapă“, a povestit un consătean.

61578831.jpg
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Întâmplare UIMITOARE în ROMANIA! Un bărbat a înviat din morţi chiar înainte să fie dus la groapă! | ROL.ro