Minunile parintelui Cleopa: Cum s-a VINDECAT o tanara dupa ce a vizitat mormantul sihastrului

Facebook
Minunile parintelui Cleopa: Cum s-a VINDECAT o tanara dupa ce a vizitat mormantul sihastrului

Mormântul părintelui Ilie Cleopa de la Mănăstirea Sihăstria este loc de pelerinaj pentru credincioșii ortodocși din toate zonele țării.

Cei care l-au cunoscut pe cuviosul părinte de-a lungul celor 64 de ani petrecuți numai la Sihăstria, vin cât pot de des să se închine la mormântul duhovnicului. Ei susțin că simt binecuvântarea și ajutorul părintelui Cleopa în realizarea dorințelor, la fel ca atunci când duhovnicul era în viață.

parintele-cleopa.jpg

Foarte mulți pelerini iau pământ sau flori de pe mormântul acestuia, pe care apoi le păstrează cu grijă acasă.

Întrucât mulți credincioși susțin că s-au vindecat de unele boli după ce au trecut pe la mormântul părintelui Cleopa, miracolul vindecărilor s-a răspândit cu repeziciune în toate colțurile țării. Călugării de la Mănăstirea Sihastria acoperă permanent mormântul cu pământ în locul celui luat de pelerini.

Călugării spun că, la mormântul părintelui, sosesc autocare cu pelerini din toate țării, aceștia cerând binecuvântarea să ia câte o mână de pământ. Unii îl presară în grădina casei, în timp ce alții îl păstrează pentru a fi ocrotiți de rele.

O tânără din Cluj, care l-a cunoscut pe părintele Cleopa în timpul vieții, acesta fiindu-i duhovnic, afirmă că după ce s-a rugat la mormânt și a luat puțin pământ, s-a vindecat de o maladie grea, potrivit obiectiv.info. Vestea vindecării ei s-a răspândit în satele din preajma Clujului, povestesc călugării de la Sihăstria.

manastirea-sihastria-plan-general.jpg

Chilia în care a viețuit Ilie Cleopa a devenit muzeu și este vizitată de mii de pelerini din țară și străinătate.Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Minunile parintelui Cleopa: Cum s-a VINDECAT o tanara dupa ce a vizitat mormantul sihastrului | ROL.ro