Advertisement
Minuni
Sigur nu știai asta! Leacul MINUNE care vindecă CANCERUL și îți redă vigoarea!  VEZI AICI!
Laptele crud de capră este un remediu vechi de mii de ani. Chiar Hipocrate îl numește ”esență vindecătoare” sau ”lichid miraculor”.
ULUITOR! Acest om a văzut RAIUL și povestește CE a trăit acolo! IATĂ ce ne spune...
Părintele Efrem a fost preot călugăr timp de aproape 60 de ani și stareț timp de mai mult de 50 de ani. A fost ucenic al Cuviosului Iosif Isihastul din Muntele Athos, și a trăit în ascultare față de acesta timp de 12 ani, până la moartea bătrânului Iosif în 1959. Mărturia de mai jos este un fragment dintr-un interviu luat Părintelui Efrem in anul 2014.
Olga, românca ce a murit şi a înviat. O mărturie CUTREMURĂTOARE
Aceasta fascinanta poveste aveam sa o ascult in seara Lasatului de Sec, intr-o indepartata manastire de maici din partile Satmarului: Manastirea Teghea. Din pricina ninsorilor nemiloase din ultimele zile, doar cativa mireni se incumentasera intr-acolo. Ma aflam singur, cu maica stareta Emanuela, intr-o bisericuta maramuresana, inconjurata de camp, camp alb si nemarginit, prin peretii de lemn auzeam vuietul napraznic al vanturilor infuriind zapada si, ceva mai departe, cantecul abia deslusit al calugaritelor adunate la ultima vecernie dinaintea Postului Mare.
Un înger i s-a arătat și a revenit la viață! Povestea incredibilă a unui orfan care a cunoscut dragostea Domnului Iisus Hristos
Vă prezentăm mai jos povestea incredibilă a unei persoane care e ieșit din labirintul mlăștinos al străzii și și-a recăpătat condiția de OM. Este o scrisoare primită la redacție de la un cititor care trăiește în America, și a dorit să rămână anonim:
MIRACOL. Fetiţa care l-a întâlnit pe DUMNEZEU.
Felicia A., doctor pediatru, a povestit o întâmplare interesantă despre una dintre pacientele sale. O fetiţă care a fost la un pas să moară înecată, a fost în comă, dar s-a reîntors şi a spus că a fost în Rai şi, mai mult, l-a întâlnit pe Dumnezeu. 
Nu uitați! Binele SE ÎNTOARCE la cel ce-l face! O întâmplare EMOȚIONANTĂ despre PUTEREA MILOSTENIEI!
Un tânăr șomer s-a trezit într-o dimineață și a mers să își verifice buzunarele pantalonilor. Tot ce a găsit au fost câțiva dolari. El a hotărât să îi folosească pentru a își cumpăra ceva de mâncare… și apoi ce va vrea Dumnezeu.
Să nu bârfești niciodată un preot! Poveste reală care te va pune pe gânduri!
In Pireu, cu destui ani in urma, un preot a fost caterisit si pentru ca avea o dubla pregatire, lucrând dupa aceea ca profesor.
O femeie își vindecă bărbatul de patima beției cu ajutorul unui mare sfânt rus!
Prin rugaciunile preacuviosului Kukșa, unii oameni si-au schimbat chipul vietuirii lor pacatoase. Intr-o familie, barbatul suferea de patima betiei. El decazuse intru totul, era aspru cu sotia lui si crud cu copiii, de cresterea carora nu se mai ocupa deloc. Femeia si copiii erau disperati.
O mare minune a Maicii Domnului săvârșită în timpul războiului din Siria
Cum s-a izbăvit orașul ortodox Muhradah de un puternic atac al jihadiștilor (de Gheorghie Theoharis)
Planta MINUNE care îți reface IMUNITATEA, îți protejează INIMA, și te apără de VIROZELE DE TOAMNĂ!
În fiecare toamnă această plantă ne încântă privirea, frumusețe dincolo de care găsim bogăţia de vitamine şi minerale din fructele brumate. Aşa ne întâmpină măceşii de pe marginea drumurilor sau de pe dealuri, pentru ca mai târziu să ne dăruiască puterea vindecătoare a fructelor roşiatice şi pline de zaharuri.
Minune a Maicii Domnului în Muntele Athos: Vindecarea miraculoasă a unui tânăr din Cipru!
O mărturie extraordinară despre puterea rugăciunii către Maica Domnului. Atunci când este chemată cu credință, Maica Domnului niciodată nu întârzie, ci răspunde întotdeauna cu dragoste. Citiți mai jos ce i s-a întâmplat unui tânăr care nu și-a pus nădejdea în ajutorul oamenilor, ci a alergat cu sete în Sfântul Munte Athos, pentru a se arunca la icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Paramythia, adică „Mângâietoarea”. După cum veți vedea parcurgând textul de mai jos, minunile mari ale Maicii Domnului petrecute in zilele noastre sunt cât se poate de reale, nelăsându-se așteptate acolo unde există credință, îndrăzneala Maicii Domnului înaintea tronului dumnezeirii fiind cu neputință de exprimat în cuvinte.
Prezicerile MÂNTUITORULUI: S-au împlinit de nenumărate ori şi care încep acum a se împlini din nou
Până ce nu începusei să te rogi lui Dumnezeu, erai tuturor drag. Iar acum, dintr-o dată, eşti în casa ta ca în mijlocul unei tabere duşmane. Mai înainte vreme te îmbătai, şi fumai, şi mai furai câte puţin, şi înjurai, şi trândăveai în zilele lucrătoare, şi făceai toate celelalte câte sunt urâte înaintea lui Dumnezeu şi a lumii cinstite. Şi totuşi, atunci erai drag tuturor din casă. Iar acum, când ai apucat-o pe calea dreptăţii, cinstei şi rugăciunii, acum toţi au tăbărât asupra ta ca un roi de viespi.
Zeci de mii de pelerini s-au strans la Manastirea Nicula. Minunea traita de o femeie din Buzau
Timp de trei zile, zeci de pelerini inconjoara in coate si in genunchi biserica de lemn din curtea manastirii Nicula din Cluj, cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului.