Minune a Maicii Domnului în Muntele Athos: Vindecarea miraculoasă a unui tânăr din Cipru!

Facebook
Minune a Maicii Domnului în Muntele Athos: Vindecarea miraculoasă a unui tânăr din Cipru!

O mărturie extraordinară despre puterea rugăciunii către Maica Domnului. Atunci când este chemată cu credință, Maica Domnului niciodată nu întârzie, ci răspunde întotdeauna cu dragoste. Citiți mai jos ce i s-a întâmplat unui tânăr care nu și-a pus nădejdea în ajutorul oamenilor, ci a alergat cu sete în Sfântul Munte Athos, pentru a se arunca la icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Paramythia, adică „Mângâietoarea”. După cum veți vedea parcurgând textul de mai jos, minunile mari ale Maicii Domnului petrecute in zilele noastre sunt cât se poate de reale, nelăsându-se așteptate acolo unde există credință, îndrăzneala Maicii Domnului înaintea tronului dumnezeirii fiind cu neputință de exprimat în cuvinte.

Mă durea genunchiul atât de tare, încât nu puteam să urc sau să cobor scările. Am mers la doctor, iar acesta mi-a spus că trebuie să mă opereze de urgență, pentru că altfel voi rămâne fără picior.

Eu i-am răspuns că nu pot să mă operez imediat, fiindcă urma să plec la Sfântul Munte Athos. Doctorul a insistat în gândul său, și mi-a zis că dacă voi merge la Sfântul Munte, voi fi adus la el pe targă. Eu i-am răspuns atunci că în Sfântul Munte tot voi merge, și că mă voi opera după ce mă întorc.

Zis și făcut. Am ajuns la Sfântul Munte împreună cu câțiva prieteni, și am mers la mânăstirea Vatopedi, unde am început să mă rog Maicii Domnului. Pe tot parcursul Sfintei Liturghii, mă rugam Maicii Domnului: „Măicuță Sfântă, tămăduiește-mă!” Pe la 6 dimineața, înainte de sfârșitul Sfintei Liturghii, în timp ce priveam icoana Maicii Domnului, am început să simt o mare, mare bucurie, o bucurie cu neputință de exprimat în cuvinte..

Când s-a terminat Sfânta Liturghie, iar noi am ieșit din biserica mare a mânăstirii, Starețul Efrem se afla încă în bisericuța Maicii Domnului „Mângâietoarea” (Paramythia), pentru că acolo Liturghia nu se terminase. Le-am propus prietenilor mei să urcăm până la acea bisericuță, să ne închinăm, și apoi să mergem la masă. Aceștia au fost de acord. Vărul meu m-a luat de braț pentru a mă ajuta să urc scara ce ducea spre bisericuță. Când am pășit pe prima treaptă a scării, mi s-a părut straniu faptul că nu m-a durut deloc piciorul. A doua treaptă – la fel. Am încercat să urc și a treia treaptă, dar piciorul încă nu mă durea! În acel moment l-am dat la o parte pe vărul meu, am luat-o la fugă în sus pe scară spre bisericuța „Mângâietoarei”, și am început să plâng, strigând în gura mare că tocmai avusese loc o minune! Piciorul nu mă mai durea, și eu puteam merge din nou ca înainte!

Când ne-am întors în Cipru, am merg la doctorul meu, și l-am rugat să se uite la piciorul meu. După ce s-a uitat cu atenție, mi-a spus că piciorul cu probleme era mai bine decât cel sănătos. Atunci eu l-am întrebat dacă crede în minuni, iar el mi-a răspuns: „Da, cred..” I-am povestit ce se întâmplase la Sfântul Munte, iar el a zis atunci cu bucurie mare și cu emoție în glas: „Slavă numelui Ei! Andrei, ești bine, poți merge acasă!” Și până în ziua de azi, piciorul acela nu mi-a mai făcut probleme...

(Cele de mai sus i s-au întâmplat lui Andrei Evangelidis din localitatea Aradippu, Cipru)
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Minune a Maicii Domnului în Muntele Athos: Vindecarea miraculoasă a unui tânăr din Cipru! | ROL.ro