Mesajul EMOȚIONANT care a adus LACRIMI în ochii tuturor: „Sunt ucigașul propriului meu copil!”

Facebook
Mesajul EMOȚIONANT care a adus LACRIMI în ochii tuturor: „Sunt ucigașul propriului meu copil!”

Un manifest neobişnuit împotriva avortului a fost publicat de un bărbat, care a trecut printr-un asemenea eveniment neplacut, alături de partenera sa de viaţă. Mesajul, deosebit de profund, a atras atenţia internauţilor, pentru sensibilitatea şi modul real în care a prezentat o problemă extrem de controversată.

Tânărul care scris mesajul este marcat de drama prin care a trecut personal, aşa cum reiese din rândurile publicate. Răzvan George Dumitru şi-a făcut publice remuşcările pentru că a fost complice la un avort. ”Sunt ucigaşul propriului meu copil” a scris el pe reteaua de socializare.

”Am 33 de ani şi sunt un ucigaş în libertate. Ucigaşii nu sunt anonimi, ci au nume şi prenume.Sunt un ucigaş în libertate pentru că legea omenească lasă ucigaşii de copii în libertate.

Investigaţiile ştiinţifice au confirmat în unanimitate aproape că inima  copilului bate la aproape 22 de zile pentru prima oară. Din acest moment  ai conştientizat că mă refer la avort. Din acest moment gândeşte-te  pentru un moment că sufletul pruncului este viu şi veşnic. Sufletul este  viu pentru că trupul are viaţă, iar trupul omului nu este animat, nu  vieţuieşte fără suflet. Şi sufletul este veşnic pentru că trupul nu are  cum a naşte suflet. Trupul naşte trup. 

Trupul, doar trup, este deci mort şi pentru a avea viaţă el are nevoie de suflet, care îi este dăruit  spre vieţuire, ceea ce înseamnă că şi dăinuie trupului. Ceea ce înseamnă  că sufletul vine de la Dumnezeu şi putere are asupra lui. Un asasinat  probabil costă foarte mult, a ucide un copil face nici cât jumătate de salariu minim pe economie. A ucide sufletul unui copil este imposibil. A-ţi ucide umanitatea ta, da. 

Trupul pruncului, din banii plătiţi de  mine, tatăl său, unui medic, a fost ciopârţit la nici 3 luni de zile.  Imaginează-ţi: de la degete, la picioare, la capul său toate au fost  scose cu foarfece şi cleşti plini de sânge. Fâşii de carne vie,  ciopârţite şi aruncate la un coş de gunoi. Într-o pungă, la acelaşi coş  de gunoi probabil cu mucuri de ţigări şi pahare de cafea. Cu mai mult  respect e tratat şi un animal când e ucis, urmând a deveni mâncare. Un  om însă e tratat ca o bucată de carne neînsufleţită, nedorită şi de  lepădat. Pruncul nu e om, nu e cineva, “Pruncul e ceva, e fetus” ne tot  repetăm ca să ne simţim mai bine. Şi totuşi dacă aşa este, atunci de ce  pruncul indiferent cât de mic este se ascunde cât mai adânc în pântecele  mamei când simte forcepsul care îl sfâşie de viu? 

Cum poate cineva  neînsufleţit să fie atât de speriat? Şi cum poate cineva însufleţit să fie atât de crud şi fericit? Da. Fericit. Eram bucuros de scăparea  grijii unui copil nedorit. Vai nouă, celor educaţi şi cultivaţi căci am  inventat termenul de avort, pentru a îndulci termenul de ucidere. Vai  nouă celor laşi, căci dacă tot îţi ucizi copilul ai putea să o faci cu  mâna ta ? Ai putea să-l laşi să se nască şi cu mâinile tale să îi iei  viaţa în nebunia ta ? Nu. De aceea ai plătit pe cineva care poate. Vai  nouă celor care în trufia noastră credem că nu vom da socoteală.  Niciodată nu te-ai gândit ca poţi fi judecat? Nu de Dumnezeu. Ci de  propriul copil. Ce îi vei spune? Căci de sufletul lui este veşnic viu, viu este şi al tău şi vă veţi reîntâlni. Ce îi vei spune? (...)

CITEȘTE AICI CONTINUAREA MESAJULUI care TE VA FACE SĂ PLÂNGI!Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Mesajul EMOȚIONANT care a adus LACRIMI în ochii tuturor: „Sunt ucigașul propriului meu copil!” | ROL.ro