Ingerii pazitori chiar exista! Vezi cum intervin Ingerii pazitori in viata noastra

Facebook
Ingerii pazitori chiar exista! Vezi cum intervin Ingerii pazitori in viata noastra

De foarte multe ori am trecut prin momente cu adevarat grele in viata, momente ce sunt supranumite cumpene ale vietii. Faptul ca suntem protejati de accidente sau de orice alte evenimente grele este o certitudine ca fiecare avem un inger pazitor. In videoclipul urmator putem vedea cateva dintre numeroasele intamplari care au putut avea un final fericit, tocmai din cauza protectiei pe care ingerii le-au oferit-o acelor oameni.

Exista oameni care nu cred cand cineva afirma ca ingerii pazitori exista cu adevarat. Pentru acei oameni care nu cred in existenta ingerilor pazitori, va intreb: Daca credeti ca Dumnezeu exista, atunci de ce nu ati crede ca si ingerii pazitori exista?

Fiecare om are un inger pazitor al lui si acestia sunt trimisi de catre Dumnezeu pentru a ne proteja pe tot parcursul vietii si pentru a ne insoti atat in momentele fericite, cat si in momentele mai dificile. Noi trebuie sa vedem in ingerul nostru pazitor un prieten, caruia ii poti cere ajutorul ori de cate ori te afli intr-un impas.

Asa cum puteti vedea in filmulet, doar ingerii pazitori si Dumnezeu ii putea salva pe acei oameni. In acele momente dificile, ingerul care intotdeauna ne urmeza oriunde ne-am duce i-a salvat pe acei oameni de la niste accidente grave care s-ar fi putut termina cu moartea celor in cauza. Atunci cand depasim astfel de momente grele, trebuie sa le fim recunoscatori ingerilor nostri pazitori si sa le multumim ca ne pazeste de tot ce este mai rau.

Credinta este una dintre cele mai mari puteri pe care trebuie sa le avem in suflet de-a lungul calatoriei noastre in aceasta viata. Daca constientizam faptul ca avem langa noi mereu ingerul nostru pazitor, doar atunci putem intra intr-o relatie spirituala foarte puternica cu acesta. Este adevarat ca nu il putem vedea, dar daca nu il putem vedea nu inseamna ca nu exista. Nici pe Dumnezeu nu l-am putut vedea niciodata, dar totusi suntem siguri ca exista.

Ingerul pazitor este darul pe care Dumnezeu ni l-a oferit in acesta viata ca sa fim ocrotiti si sprijiniti in cele mai grele momente. Voi sunteti de acord cu acest lucru?
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Ingerii pazitori chiar exista! Vezi cum intervin Ingerii pazitori in viata noastra | ROL.ro