Fructul MINUNE care te apara de CANCER si VINDECĂ DEPRESIA

Facebook
Fructul MINUNE care te apara de CANCER si VINDECĂ DEPRESIA

Proaspăt sau conservat, în salate de fructe, îngheţate sau deserturi, acest fruct este adorat de mulţi datorită gustului său excelent. Conţine din plin vitaminele A, B, B1 și C, alături de betacaroten, potasiu, magneziu și săruri minerale, fiind nu doar delicios, ci şi sănătos.


Cărnos, cu un gust dulce acrişor foarte aromat, ananasul se numără printre cele mai îndrăgite fructe. Originar din sudul Braziliei şi nordul Paraguayului, a fost adoptat cu braţele larg deschise de ţările din întreaga lume, oferind un plus de savoare oricăror preparate culinare.

Ananasul este bogat în acid citric, acid malic, vitaminele A, B, B1 și C, betacaroten, iod, magneziu, mangan, potasiu, calciu, fosfor, fier, sulf și săruri minerale. Totodată, conține o drojdie și un ferment digestiv (bromelină), care este comparată din punct de vedere al beneficiilor pe care le aduce cu pepsina și papaina.

Reduce crampele musculare

Ușor de digerat, bogat în fibre și apă, cu puțini carbohidrați și chiar şi mai puține calorii, este ideal în dietele low-carb. Este eficient împotriva inflamării articulațiilor și conduce la tratarea și reducerea durerilor musculare. De asemenea, îmbunătăţeşte digestia şi absorbția proteinelor în mușchi.

Elimină viermii intestinali

O particularitate puţin cunoscută a ananasului este reprezentată de capacitatea sa antihelmintică. Consumat dimineața, pe stomacul gol, ananasul ajută la eliminarea viermilor intestinali, însă nu este recomandat persoanelor care suferă de afecţiuni gastrice, întrucât este un fruct acid.

Luptă împotriva radicalilor liberi

Datorită conţinutului de vitamina C, principalul antioxidant solubil în apă al organismului, consumul de ananas are proprietatea de a proteja zonele apoase ale corpului împotriva radicalilor liberi, care, lăsaţi nestingheriţi, duc la apariţia cancerului.

Stimulează secreţia biliară a ficatului

considerat a fi un bun tonic hepatic, ananasul stimulează secreția biliară a ficatului și ajută în metabolismul grăsimilor și al colesterolului. De asemenea, este un aliment indicat în perioadele de suprasolicitare.

Ajută la combaterea depresiei

Pe lângă mangan, magneziu și potasiu, ananasul conține și cupru și multe vitamine din complexul B, cum ar fi tiamina, piridoxina și riboflavina. Ele sunt cunoscute ca având un rol important în lupta împotriva depresiei, a anxietății, a oboselii, a bolilor de inima, a sindromului premenstrual şi a problemelor de piele.

Reduce riscul apariţiei afecţiunilor oculare

Datorită conţinutului de betacaroten, ananasul reduce cu până la 35% riscul apariţiei afecţiunilor oculare, cum ar fi degenerescenţa maculară a retinei.


Notă importantă: Materialele de sănătate prezente pe acest site au caracter pur informativ. Înainte de a începe un tratament naturist, trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Plantele sunt, în general, un mod sigur de a consolida și tonifia organismul, remediile naturiste sau nutriționale sunt alternative viabile, dar ar trebui sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de tratament.
Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Fructul MINUNE care te apara de CANCER si VINDECĂ DEPRESIA | ROL.ro