Advertisement
Familia Crestina
CUTREMURĂTOR! Părintele Arsenie Boca: Din TREI pricini se îmbolnăveşte trupul (CITEȘTE și DISTRIBUIE!)
Dumnezeu a pedepsit până şi cu lepră. Deci lepra şi orice lepră, urmărite la obârşiile ei, arată că păcatul sufletului atrage după sine pedeapsa trupului, dar îi aduce sufletului smerenia, sănătatea minţii.
Sigur nu ai știut până acum! Ce pățesc cei care fac AVORT? VEZI AICI ce spune Sfântul Paisie de la Muntele Athos!
Cuviosul Paisie Aghioritul, un sfânt contemporan (1924-1994) care s-a născut într-o familie săracă și cu mulți copii, ne vorbește despre păcatul înfricoșător al avortului:
„Cine lasă o dragoste curată, nu mai găsește fericirea niciodată!”
Cuvânt ziditor de suflet al părintelui Calistrat Chifan, despre asumarea până la capăt a vieții de familie, pentru o educație sănătoasă a copiilor și cunună de biruință de la Dumnezeu.
Populația României – singura din lume care este obligată să înghită zilnic sare iodată. Dezvăluirile INCENDIARE ale medicului Pavel Chirilă
O hotărâre de guvern totalitară a transformat populația României într-un cobai. Împotriva oricărei logici și rațiuni, împotriva științei și a evidenței statisticilor medicale, suntem cu toții obligați să ne iodăm zi de zi, chiar și dacă organismul nostru nu are nevoie de un surplus de iod. Consecințele negative nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, deși prof. univ. dr. Pavel Chirilă a adus public probe prin care a pus în evidență modul în care surplusul de iod a afectat sănătatea românilor. În același stil totalitar și absurd, în loc să ia în seamă avertismentul unui specialist reputat, guvernul român a dispus ulterior DUBLAREA cantității de iod din sare!!!
Cum scapi de gelozie. 9 pași simpli!
Neîncredere, temeri, gelozie… am putea spune că lucrurile acestea nu se întâmplă în relaţia noastră. „Noi ne înţelegem prea bine şi avem încredere unul în altul, iar în aceste condiţii gelozia nu îşi are locul.” Chiar şi în familiile cele mai echilibrate şi mai armonioase intervin momente în care unul dintre soţi are temeri, mai mult sau mai puţin justificate, în legătură cu fidelitatea celuilalt și cu locul pe care îl ocupă printre priorităţile acestuia.

Stiri Familia Crestina | ROL.ro