Advertisement
Familia Crestina
CUTREMURĂTOR! Părintele Arsenie Boca: Din TREI pricini se îmbolnăveşte trupul (CITEȘTE și DISTRIBUIE!)
Dumnezeu a pedepsit până şi cu lepră. Deci lepra şi orice lepră, urmărite la obârşiile ei, arată că păcatul sufletului atrage după sine pedeapsa trupului, dar îi aduce sufletului smerenia, sănătatea minţii.
Sigur nu ai știut până acum! Ce pățesc cei care fac AVORT? VEZI AICI ce spune Sfântul Paisie de la Muntele Athos!
Cuviosul Paisie Aghioritul, un sfânt contemporan (1924-1994) care s-a născut într-o familie săracă și cu mulți copii, ne vorbește despre păcatul înfricoșător al avortului:
„Cine lasă o dragoste curată, nu mai găsește fericirea niciodată!”
Cuvânt ziditor de suflet al părintelui Calistrat Chifan, despre asumarea până la capăt a vieții de familie, pentru o educație sănătoasă a copiilor și cunună de biruință de la Dumnezeu.
Populația României – singura din lume care este obligată să înghită zilnic sare iodată. Dezvăluirile INCENDIARE ale medicului Pavel Chirilă
O hotărâre de guvern totalitară a transformat populația României într-un cobai. Împotriva oricărei logici și rațiuni, împotriva științei și a evidenței statisticilor medicale, suntem cu toții obligați să ne iodăm zi de zi, chiar și dacă organismul nostru nu are nevoie de un surplus de iod. Consecințele negative nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, deși prof. univ. dr. Pavel Chirilă a adus public probe prin care a pus în evidență modul în care surplusul de iod a afectat sănătatea românilor. În același stil totalitar și absurd, în loc să ia în seamă avertismentul unui specialist reputat, guvernul român a dispus ulterior DUBLAREA cantității de iod din sare!!!
Cum scapi de gelozie. 9 pași simpli!
Neîncredere, temeri, gelozie… am putea spune că lucrurile acestea nu se întâmplă în relaţia noastră. „Noi ne înţelegem prea bine şi avem încredere unul în altul, iar în aceste condiţii gelozia nu îşi are locul.” Chiar şi în familiile cele mai echilibrate şi mai armonioase intervin momente în care unul dintre soţi are temeri, mai mult sau mai puţin justificate, în legătură cu fidelitatea celuilalt și cu locul pe care îl ocupă printre priorităţile acestuia.
O fata inviata de Maica Domnului spre a-si marturisi pacatele
Marturisesc batranii de pe valea Bistritei ca prin anii 1934-1935, in satul Izvorul Muntelui, Ceahlau, s-a petrecut un fapt cu totul neobisnuit. O fata din sat, ca de 20 de ani, necasatorita, pastea oile pe munte. Iar din lucrarea vrajmasului, un taran a cazut cu dansa in pacat. Fiindu-i rusine sa n-o afle parintii si-a ucis mai inainte de vreme pruncul. 
De ce purtăm la gât semnul Sfintei Cruci? Cu ce NE AJUTĂ:
Praznicul Înălțării Sfintei Cruci ne prilejuiește abordarea unei probleme des întâlnite. Cuvântului „Cruce” îi acordăm, de obicei, multiple semnificații.
De ce sunt dezgropati cei decedati dupa 7 ani? Cateva MOTIVE INCREDIBILE pe care sigur nu le știai
Dupa traditia Bisericii mortii nu se dezgroapa niciodata, pana la judecata cea de apoi. 
Creştinii suferă în continuare în Siria! Ceva groaznic s-a întâmplat cu 19 tinere
Deşi conflictul s-a mutat oficial în Irak, acolo unde Statul Islamic a cucerit Mosulul – oraşul creştinilor, nici în Siria situaţia nu a fost stabilizată. Chiar dacă bisericile creştine şi-au mutat reședințele în Liban sau într-una dintre ţările europene, mai sunt destui creştini în ţara Sfântului Ioan Gură de Aur şi a Sfântului Efrem Sirul.
IMPORTANT! Cum TREBUIE ALES numele COPILULUI, când și de ce SE PUNE
Din vechime numele aveau o însemnătate deosebită pentru comunicarea și înțelegerea dintre oameni, dat fiind faptul că ele jucau rolul acelor elemente prin care se făcea cunoscută declarația persoanelor, animalelor și a obiectelor.
Rugăciune pentru fericirea în căsnicie, către Apostolul Simon Zilotul
După scrierile bisericești, Sfântul Apostol Simon Zilotul a fost mirele de la nunta din Cana Gaileii, unde Domnul a săvârşit prima Sa minune (In 2, 1-11).