Advertisement
Duhovnici romani
29 septembrie: Nașterea Sfântului Ardealului, părintele Arsenie Boca. Autobiografia MARELUI DUHOVNIC
La 29 septembrie se năștea, la Vața de Sus, cel ce avea să devină, ulterior, „Sfântul Ardealului”, unul dintre cele mai iubite „personaje” ale ortodoxiei românești contemporane, Ieromonahul Arsenie Boca. Mii de oameni intrau pe porțile mănăstirii pentru a lua cuvânt de folos de la el, iar acesta îi întâmpina spunându-le pe nume, deși era prima oară, în viață, când îi întâlnea. Să, facem, astăzi, cunoștință cu Ieromonahul Arsenie, din nou, din chiar propriile sale cuvinte, citind această scurtă și smerită autobiografie.
Ce se intampla cu cei care nu merg la Biserica Duminica! Parintele Cleopa face lumina
Într-una din cuvântările ținute în timpul vieții, Părintele Ilie Cleopa le-a explicat credincioșilor ce se întâmplă cu cei care nu ajung la biserica în Sfânta Zi de Duminică.
Parintele Cleopa Jurj : “S-a nascut copilul diavolului! Va veni judecata si sfarsitul lumii”
Parintele Cleopa Jurj de la o manastire din Arad a facut recent o serie de marturisiri care au zguduit crestinii din Romania.
„Va veni Ploaie de Foc peste noi!”: Profeția neștiută a Părintelui Arsenie Boca
Unul dintre cei mai iubiți duhovnici români, părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa mai multe profeții care încă îi cutremură pe credincioși.
În câte feluri se împart păcatele și care sunt păcatele mai greu de vindecat?
Sfantul Ioan Evanghelistul imparte pacatele in doua : pacate de moarte si pacate care nu sunt de moarte ( 1 Ioan 5, 16-17 ).
Crestini din toate colturile lumii vor sa ajunga la Duhovnicul Ciprian! Vezi de ce
In poarta lui bat neincetat suflete zdrobite de putere. Ologi, schingiuti, saraci sau bogati, cu toti se aduna in fata celui care le alina cu vorba relele stranse in maruntaiele spiritului: parintele Ciprian.„Inviaza sufletele. Iti cunoaste dinainte gandurile, puterile, necazurile. Iti ia durerea si iti sa liniste si bucurie”, spune o enoriasa.
„O sa fie DEZASTRU!” Profetiile calugarului roman care si-a prezis singur moartea la 129 de ani!
Pustnicul Zosima a murit în octombrie 2008, la vârsta de 129 de ani. Un om pe nume Ioan Baron l-a îngropat, în munţii Giumalău, într-un loc pe care nimeni nu îl ştie. Există o legendă conform căreia pustnicul Zosima ar bântui şi acum pădurile din Munţii Rarău.
Păcatul mare pe care îl fac românii Duminica: „Nu ai voie să...”
Nu are voie să se tragă clopotul la biserică şi tu să te uiţi la televizor, spune Părintele Calistrat.
Ce face un preot din Constanţa cu banii primiţi de la enoriaşi! Gestul te va lăsa fără cuvinte
Slujbele sau sfaturile părinteşti nu sunt singurele preocupări ale preotului Ilie Petre, parohul Bisericii „Sfântul Dumitru" din Constanţa. De aproape patru ani, duhovnicul, director al Seminarului Teologic din oraş, îi răsplăteşte cu bani pe elevii cu rezultate deosebite.
S-a ÎNTÂMPLAT ieri: Peste 5.000 de persoane au luat parte la hramul Mănăstirii Prislop
Peste 5.000 de credincioși au luat parte, duminică, la ceremonialul religios prilejuit de hramul Mănăstirii Prislop, pelerinii veniți din mai multe județe ale țării rugându-se la mormântul părintelui Arsenie Boca, supranumit și ''Sfântul Ardealului''.
Mii de pelerini sunt asteptati duminica la mormantul lui Arsenie Boca
Manastirea Prislop din Tara Hategului e pregatita de sarbatoare. Duminica e ziua Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan, ocrotitorul asezarii religioase.
PROFEȚIA ULUITOARE a părintelui Arsenie Boca. A văzut această ZI CUMPLITĂ
Părintele Arsenie Boca, cunoscut ca ”Sfântul Ardealului", a făcut o profeție teribilă, care nu poate fi pusă la îndoială nici de cei mai sceptici necredincioși: preotul a pictat în altarul bisericii de la Drăgănescu exact ziua în care va muri.
Ce PĂCATE rămân NEDEZLEGATE la SFÂNTA SPOVEDANIE! Ai mare GRIJĂ!
Când nu se iartă păcatele? Atunci cand crestinul nu-si marturiseste toate pacatele asemenea lui Iuda si cand duhovnicul nu le dezleaga. 
Se ÎNTÂMPLĂ ACUM cu Părintele Arsenie BOCA! MINUNILE care îl transformă în SFÂNT
Parintele Arsenie Boca, slujitor al lui Dumnezeu caruia i se atribuie nenumarate miracole chiar și dupa moarte, este tot mai aproape de a fi canonizat de Biserica Ortodoxa Romana (BOR).
RUGĂCIUNEA CORECTĂ, aşa cum ne învaţă MARII DUHOVNICI
Rugăciunea este fapta cea mai mare a lumii, căci ea este cauza tuturor bunătăţilor din lume, obişnuia să spună părintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Sfinţii au ajuns sfinţi prin rugăciune, iar noi îi putem imita.
15 reguli STRICTE pentru SPOVEDANIE lăsate de Părintele Argatu
Cele 4 posturi şi zilele oprite din cursul anului sunt un prilej minunat de a te curăţa de păcate. O altă metodă este spovedania.
Jumătate de București SUB DĂRÂMĂTURI. Profeții APOCALIPTICE ale Părintelui Argatu despre România
Țara noastră va fi în pericol. Asta spune Părintele Argatu, unul dintre marii duhovnici ai vremurilor noastre. Începând cu București, toată România va fi dominată de întuneric și pustiu în urma unei urgii cutremurătoare.
”E sfârşitul. Am intrat în al VIII-lea veac”. Profeții ÎNFIORĂTOARE ale Părintelui Dionisie
Niște predicții înfiorătoare despre întreaga rasă umană au fost spuse de Părintele Dionisie de la Colciu.
Ce este ”DESCHIDEREA CĂRȚII” și ce se intampla cu cei care fac asta
Deschiderea Evangheliei, practică știută mai ales sub numele de „deschiderea carții”, este o metoda înșelătoare de a afla viitorul.
Zece MOTIVE care vor convinge și un ateu că DUMNEZEU EXISTĂ! Vă rog să DISTRIBUIȚI tuturor
Se spune că, dacă eşti ateu, deja ai o convingere, aşa că nu mai poţi fi determinat să crezi în Dumnezeu. Dar asta nu înseamnă că preoţii nu pot să găsească motivele cele mai bune care să dovedească faptul că Dumnezeu există. Le poţi contrazice?