Advertisement
Duhovnici romani
29 septembrie: Nașterea Sfântului Ardealului, părintele Arsenie Boca. Autobiografia MARELUI DUHOVNIC
La 29 septembrie se năștea, la Vața de Sus, cel ce avea să devină, ulterior, „Sfântul Ardealului”, unul dintre cele mai iubite „personaje” ale ortodoxiei românești contemporane, Ieromonahul Arsenie Boca. Mii de oameni intrau pe porțile mănăstirii pentru a lua cuvânt de folos de la el, iar acesta îi întâmpina spunându-le pe nume, deși era prima oară, în viață, când îi întâlnea. Să, facem, astăzi, cunoștință cu Ieromonahul Arsenie, din nou, din chiar propriile sale cuvinte, citind această scurtă și smerită autobiografie.
Ce se intampla cu cei care nu merg la Biserica Duminica! Parintele Cleopa face lumina
Într-una din cuvântările ținute în timpul vieții, Părintele Ilie Cleopa le-a explicat credincioșilor ce se întâmplă cu cei care nu ajung la biserica în Sfânta Zi de Duminică.
Parintele Cleopa Jurj : “S-a nascut copilul diavolului! Va veni judecata si sfarsitul lumii”
Parintele Cleopa Jurj de la o manastire din Arad a facut recent o serie de marturisiri care au zguduit crestinii din Romania.
„Va veni Ploaie de Foc peste noi!”: Profeția neștiută a Părintelui Arsenie Boca
Unul dintre cei mai iubiți duhovnici români, părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa mai multe profeții care încă îi cutremură pe credincioși.
În câte feluri se împart păcatele și care sunt păcatele mai greu de vindecat?
Sfantul Ioan Evanghelistul imparte pacatele in doua : pacate de moarte si pacate care nu sunt de moarte ( 1 Ioan 5, 16-17 ).
Crestini din toate colturile lumii vor sa ajunga la Duhovnicul Ciprian! Vezi de ce
In poarta lui bat neincetat suflete zdrobite de putere. Ologi, schingiuti, saraci sau bogati, cu toti se aduna in fata celui care le alina cu vorba relele stranse in maruntaiele spiritului: parintele Ciprian.„Inviaza sufletele. Iti cunoaste dinainte gandurile, puterile, necazurile. Iti ia durerea si iti sa liniste si bucurie”, spune o enoriasa.
„O sa fie DEZASTRU!” Profetiile calugarului roman care si-a prezis singur moartea la 129 de ani!
Pustnicul Zosima a murit în octombrie 2008, la vârsta de 129 de ani. Un om pe nume Ioan Baron l-a îngropat, în munţii Giumalău, într-un loc pe care nimeni nu îl ştie. Există o legendă conform căreia pustnicul Zosima ar bântui şi acum pădurile din Munţii Rarău.
Păcatul mare pe care îl fac românii Duminica: „Nu ai voie să...”
Nu are voie să se tragă clopotul la biserică şi tu să te uiţi la televizor, spune Părintele Calistrat.
Ce face un preot din Constanţa cu banii primiţi de la enoriaşi! Gestul te va lăsa fără cuvinte
Slujbele sau sfaturile părinteşti nu sunt singurele preocupări ale preotului Ilie Petre, parohul Bisericii „Sfântul Dumitru" din Constanţa. De aproape patru ani, duhovnicul, director al Seminarului Teologic din oraş, îi răsplăteşte cu bani pe elevii cu rezultate deosebite.
S-a ÎNTÂMPLAT ieri: Peste 5.000 de persoane au luat parte la hramul Mănăstirii Prislop
Peste 5.000 de credincioși au luat parte, duminică, la ceremonialul religios prilejuit de hramul Mănăstirii Prislop, pelerinii veniți din mai multe județe ale țării rugându-se la mormântul părintelui Arsenie Boca, supranumit și ''Sfântul Ardealului''.
Mii de pelerini sunt asteptati duminica la mormantul lui Arsenie Boca
Manastirea Prislop din Tara Hategului e pregatita de sarbatoare. Duminica e ziua Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan, ocrotitorul asezarii religioase.
PROFEȚIA ULUITOARE a părintelui Arsenie Boca. A văzut această ZI CUMPLITĂ
Părintele Arsenie Boca, cunoscut ca ”Sfântul Ardealului", a făcut o profeție teribilă, care nu poate fi pusă la îndoială nici de cei mai sceptici necredincioși: preotul a pictat în altarul bisericii de la Drăgănescu exact ziua în care va muri.
Ce PĂCATE rămân NEDEZLEGATE la SFÂNTA SPOVEDANIE! Ai mare GRIJĂ!
Când nu se iartă păcatele? Atunci cand crestinul nu-si marturiseste toate pacatele asemenea lui Iuda si cand duhovnicul nu le dezleaga. 
Se ÎNTÂMPLĂ ACUM cu Părintele Arsenie BOCA! MINUNILE care îl transformă în SFÂNT
Parintele Arsenie Boca, slujitor al lui Dumnezeu caruia i se atribuie nenumarate miracole chiar și dupa moarte, este tot mai aproape de a fi canonizat de Biserica Ortodoxa Romana (BOR).
RUGĂCIUNEA CORECTĂ, aşa cum ne învaţă MARII DUHOVNICI
Rugăciunea este fapta cea mai mare a lumii, căci ea este cauza tuturor bunătăţilor din lume, obişnuia să spună părintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Sfinţii au ajuns sfinţi prin rugăciune, iar noi îi putem imita.
15 reguli STRICTE pentru SPOVEDANIE lăsate de Părintele Argatu
Cele 4 posturi şi zilele oprite din cursul anului sunt un prilej minunat de a te curăţa de păcate. O altă metodă este spovedania.
Jumătate de București SUB DĂRÂMĂTURI. Profeții APOCALIPTICE ale Părintelui Argatu despre România
Țara noastră va fi în pericol. Asta spune Părintele Argatu, unul dintre marii duhovnici ai vremurilor noastre. Începând cu București, toată România va fi dominată de întuneric și pustiu în urma unei urgii cutremurătoare.
”E sfârşitul. Am intrat în al VIII-lea veac”. Profeții ÎNFIORĂTOARE ale Părintelui Dionisie
Niște predicții înfiorătoare despre întreaga rasă umană au fost spuse de Părintele Dionisie de la Colciu.
Ce este ”DESCHIDEREA CĂRȚII” și ce se intampla cu cei care fac asta
Deschiderea Evangheliei, practică știută mai ales sub numele de „deschiderea carții”, este o metoda înșelătoare de a afla viitorul.
Zece MOTIVE care vor convinge și un ateu că DUMNEZEU EXISTĂ! Vă rog să DISTRIBUIȚI tuturor
Se spune că, dacă eşti ateu, deja ai o convingere, aşa că nu mai poţi fi determinat să crezi în Dumnezeu. Dar asta nu înseamnă că preoţii nu pot să găsească motivele cele mai bune care să dovedească faptul că Dumnezeu există. Le poţi contrazice?
Pr. Gheorghe Calciu: ”Suntem înconjuraţi PRETUTINDENI de DEMONI”. Cum luptăm cu ei?
De Părintele Gheorghe Calciu s-a scris mult şi puţin. Ne amintim de Părintele Calciu că în perioada regimului Ceauşescu, Securitatea însăşi s-a întrecut pe sine în a-i „dedica” în exclusivitate nu mai puţin de 26 volume cu note biografice.
Părintele Cleopa: Acesta este DRUMUL SUFLETULUI după moarte. De ce se fac pomenirile
În tradiţia creştin-ortodoxă, cele 40 de zile după moarte sunt esenţiale pentru sufletul celui decedat. Duhovnicul de la Mănăstirea Sihăstria a descris în detaliu ce se întâmplă în această perioadă, explicând şi legătura cu rânduiala care trebuie păstrată de familia răposatului.
Aveți MARE GRIJĂ: Ce se întâmplă cu cei care MĂNÂNCĂ preparate din CARNE în timpul POSTULUI
Părintele Arsenie Boca vorbește despre importanța Postului și despre ce se întâmplă cu cei care mănânca preparate din carne:
Nimic rău nu te atinge, dacă ai trei lucruri! Vezi care sunt acestea
Nici descântecele, nici vrăjitoriile, nici fermecătoriile, nimic, nimic nu poate să-ţi facă nimeni, dacă ai trei lucruri: dacă posteşti sfintele posturi, dacă eşti mărturisit curat şi dacă mergi regulat la biserică.
Părintele Cleopa: ”Să nu faceţi crucea strâmbă sau din fugă, că...” Vezi și tu ce se poate întâmpla!
Semnul crucii este un gest ritual simbolic care marchează cele patru direcții ale Crucii de pe Golgota. El arată și iubirea lui Dumnezeu de către om cu toată inima, cu tot sufletul, mintea și cu toată puterea sa. Semnul crucii este făcut cel mai adesea atunci când se rostește numele Sfintei Treimi, ca semn de evlavie față de un sfânt, un obiect sau o persoană sfințite, la începutul sau la sfârșitul rugăciunii, pentru a arăta smerenie sau aprobare.
Cum este pedepsită BÂRFA de către Dumnezeu: „BÂRFA este un...”
Bârfa există încă de la începuturile oamenilor biblici. Este una din temele importante ale Sfintei Scripturi, iar Biblia se preocupă de acest subiect. Bârfa este numită un cancer al cuvintelor, cu efecte dezastruoase.
TREI PĂCATE GRAVE de care trebuie să te ferești toată viața! Sunt ASPRU pedepsite
Deci, dintre toate păcatele câte-s amintite în Sfânta Evanghelie, Domnul Hristos mai ales trei păcate le-a avut în vedere și i-a îndemnat pe oameni să le lase:
Părintele Ilarion Argatu: Ce să nu faci după ce te împărtăşeşti! Este MARE GREȘEALĂ
Iubit de credincioşi, dar detestat în aceeaşi măsură de autorităţile comuniste şi condamnat chiar la închisoare pe viaţă, părintele Ilarion Argatu a fost unul dintre cei mai importanţi duhovnici ai Ortodoxiei. 
Lecţia de omenie dată de un preot din Bacău: îngroapă creştineşte toţi morţii abandonaţi la morgă
Gabriel Radu-Ichim (37 de ani), duhovnicul surzilor din Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, a îngropat pe propria cheltuială morţii îngheţaţi de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău, în postul Paştelui. Morţii „nerevendicaţi“ de nimeni de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău au avut parte de înmormântare creştinească. 
O credincioasă a suferit 30 de ani din cauza unui singur păcat! Ai grijă să nu îl faci și tu
Citiți cu mare atenție povestirea de mai jos și aflați care este acest păcat pe care îl puteți face fără să vă dați seama.
Parintele Argatu despre Vremea de Apoi: A început să se întâmple de acum
Va fi vremea de apoi. Se vor întâmpla următoarele:
Dezvăluiri TULBURĂTOARE despre Arsenie Boca. A îngenuncheat şi S-A CUTREMURAT MORMÂNTUL
O dezvăluire tulburătoare a fost făcută de Părintele Ghelasie, starețul mănăstirii Sfântul Dimitrie de la Sighişoara.
Câte zile de post ținem înainte de a ne spovedi?
Se apropie sărbatorile de Paști, deci credincioșii țin Postul Mare și se spovedesc pentru a-și descărca sufletul pătat și pentru ca Mântuitorul să-i primească cum se cuvine în Noaptea Sfântă. 
Un preot rupe tăcerea. Cea mai mare capcană în care pică românii
Matei Vulcănescu, preotul comunității românești din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre marile capcane legate de spovedanie.
Părintele Cleopa, despre femeile care își fac părul la coafor, poartă pantaloni și se machiază
Prea Cuvioase Parinte Cleopa, femeile care isi reteaza parul, isi fac parul la coafor, poarta pantaloni, isi pun cercei, poarta bratari, isi fac unghiile la maini si la picioare, si se machiaza, calca Sfintele Canoane?
SECRETELE din JURNALUL ASCUNS al lui ARSENIE BOCA
Marele duhovnic Arsenie Boca a redactat un jurnal în anii 1946-1950, pe vremea când era călugăr la mânăstirile Brâncoveanu și Prislop. Manuscrisul cuprinde aproximativ 270 de pagini de învățături și texte religioase. Acesta nu a apucat să fie publicat de Părinte, însă au făcut-o urmașii lui.
Lucruri care trebuiesc PĂZITE cu SFINȚENIE
Dacă ai posibilitate și voință, obișnuiește să te trezești la rugăciune în miez de noapte. Rugăciunea din timpul zilei este de argint şi este dusă la Dumnezeu de către sfinţii îngeri, însă cea mai puternică rugăciune este cea din timpul nopţii. Ea se numeşte de aur fiindcă atunci cerurile sunt deschise iar rugăciunea ajunge la Dumnezeu direct, fără nici o mijlocire.
Care sunt păcatele care „nu se iartă nici în veacul de acum, nici în cel viitor”
Părintele Cleopa ne spune care sunt cele mai mari păcate în fața Domnului, care își găsesc cu greu iertare.
Când și de ce va veni SFÂRȘITUL LUMII? Părintele Cleopa ne vorbește
Părintele Ilie Cleopa, cunoscut predicator al Moldovei, era unul dintre monahii căutaţi de credincioşi pentru sfaturile sale duhovniceşti. „Mânca-v-ar Raiul!”, le ura părintele de la Sihăstria celor care-l căutau la mănăstire, dar avea grijă să-i atenţioneze mereu să se pregătească în credinţă pentru venirea sfârşitului lumii.
10 REGULI despre cum să ținem CORECT POSTUL NEGRU , sfaturile părintelui Argatu
Părintele Ilarion Argatu ne explică cum să ținem corect postul negru pentru ca diavolul să nu „râdă” de noi.
Descoperirea neașteptată din chilia părintelui Arsenie Boca! Vezi despre ce este vorba!
Chilia Părintelui Arsenie Boca se află în munții Făgăraș, pe Valea Sâmbetei, aproape de Cabana Sâmbăta, acest loc fiind un loc de pelerinaj unde credincioșii se roagă, pun o floare sau aprind o lumânare.
ÎMPĂRTĂȘANIA și SPOVEDANIA: CÂND și DE CE trebuie să facem acest pas!
Este indicat credincioșilor să se spovedească cât mai des, mai ales în Postul Paștelui. În timpul spovedaniei se crează o legătură între preot, penitent și Dumnezeu, moment in care credinciosul se descarcă de tainele întunecate ale sufletului său pentru iertarea păcatelor.
Părintele Cleopa explică cine sunt OAMENII CARE ȚIN POST DEGEABA! Vezi și tu!
Nu de puține ori am auzit din gura Părintelui Ilie Cleopa cât de important este postul și respectarea acestuia pentru toți creștinii. Ne-a învățat ce trebuie și ce nu trebuie să facem în acest timp.
Cum trebuie să ne pregătim pentru a merge la Sfânta Spovedanie?
Taina Sfintei Spovedanii nu este conditionata de timp sau de loc. Cand simte omul nevoia, atunci poate sa se spovedeasca. 
Parintele Cleopa: Ce se întâmplă cu cei care muncesc duminica
Uneori, forțați de împrejurări, muncim și Duminica, ziua de sărbătoare și de odihnă pe care Dumnezeu a rânduit-o.
MĂRTURIE DOCUMENT: Ce minune le-a arătat Arsenie Boca persoanelor care i-au profanat mormântul
Informaţii incredibile despre cum a murit sfântul părinte, de cate ori i-a fost scos trupul din mormânt, cine a facut asta pe ascuns si ce s-a gasit la deshumare, ce minune le-a aratat Arsenie celor care i-au profanat mormantul, toate au fost arătate într-o ediţie de colecţie cu înregistrări-document prezentat de România TV. De asemenea, ucenicul părintelui a fost invitat special, în direct.
RUGĂCIUNILE PĂRINTELUI CLEOPA: Fac MINUNI pentru cei aflați în NECAZURI
Părintele Ilie Cleopa este unul dintre cei mai iubiți duhovnici ai României și i-a ajutat mereu pe cei care au avut nevoie de o vorbă bună. Mai mult decât atât, într-o predică din 1968, Părintele ne-a lăsat câteva rugăciuni de mare folos pentru noi toți:
Este cel mai GRAV BLESTEM! Vezi de ce trebuie neapărat să te ferești!
Feriţi-vă de blestem ca de foc! Noi foarte uşor blestemăm. Şi pe sine ne blestemăm. Mama care blesteama e o smintita! Nu-si da seama ca totul se prinde si se rasfrange asupra copiilor ! Feriti-va de orice!
 AVERTISMENTUL CALUGARILOR DESPRE POSTUL DEMONIC! CE TREBUIE SA STII DESPRE ASTA!
Calugarii ortodocsi avertizeaza ca nu exista doar postul crestin, ci poti cadea si in postul demonic, pentru ca si demonii postesc.
Ce NU TREBUIE SA FACI, NICIODATA, în timpul POSTULUI! Citește AVERTISMENTUL Părintelui Arsenie
Parintele Arsenie Boca a lasat românilor o sumedenie de invataturi, din care sa invatam ce putem face si ce nu putem face in Postul Paștilor, ce începe luni.
AVERTISMENT pentru toti credinciosii! Ce APARE la mormântul Părintelui Arsenie BOCA
În ultimii ani, Mănăstirea Prislop a devenit unul dintre cele mai căutate locuri de pelerinaj din ţară. În zilele de sărbătoare, numărul celor care ajung la Prislop depăşeşte câteva zeci de mii de oameni. 
Părintele Cleopa: Cum să NE FERIM de FARMECE si VRAJITORII! CITITI si RASPANDITI!
Părintele Cleopa ne-a lăsat moștenire o mulțime de pilde și sfaturi înțelepte. Printre altele, Părintele ne-a vorbit despre cum ne putem proteja de lucrurile necurate. Sfaturile acestuia au fost de mare ajutor pentru mulți creștini.
Rugaciune MIRACULOASA catre parintele Arsenie Boca, ce te scapa de necazuri, boli si suferinte!
Desi plecat la Ceruri de multa vreme, Sfantul Ardealului, asa cum a fost supranumit parintele Arsenie Boca, a ramas in sufletele credinciosilor romani de pretutindeni care ii inchina rugaciuni si an de an merg in pelerinaj la mormantul sau de la manastirea Prislop, pentru a-i aduce un omagiu. Multi vorbesc si astazi despre minunile pe care le-a infaptuit, iar locul in care isi doarme somnul de veci este unul sfant.
CUTREMURĂTOR! Părintele Arsenie BOCA a fost DEZGROPAT! Ce s-a găsit ULTIMA DATĂ în mormantul său
Arsenie Boca a continuat să facă minuni şi după trecerea la cele veşnice.
Ce TREBUIE să faci pentru a FI FERIT de DUHURILE RELE! Părintele Arsenie BOCA a explicat
Oamenii sunt supusi pericolului de intra in ghearele răului daca nu au credință, spunea Arsenie Boca, iar cei mai vulnerabili sunt oamenii care cad pradă ușor păcatelor capitale care sunt mandria, iubirea de avuții, desfrânarea, lăcomia, invidia, mânia și lenea. 
Imagini INEDITE cu Părintele Arsenie BOCA. Minunile aveau loc MEREU in preajma sa
De 25 de ani, sute de mii de credincioşi merg să se reculeagă la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Necanonizat de Biserica Ortodoxă Română din motive greu de înţeles, credincioşii au decis, cu mult timp în urmă, că Părintele Arsenie Boca este fără tăgadă un sfânt.
Profetia descoperita ACUM in manuscrisele lui Arsenie Boca!
Cunoscut mai ales pentru minunile pe care le-a făcut in timpul vieții sale, Arsenie Boca a fost și un profet. Nu a avut prea multe profeții, dar din ce a reușit să prevadă, viitorul României arată sumbru.
Ce REVELATIE a avut un preot la MORMANTUL lui ARSENIE BOCA!
Printre sutele de mii de pelerini ce au trecut pe la Mănăstirea Prislop se află părintele Arsenie de la Mănăstirea Sfântul Ilie din Toplița. Preotul a dorit să împărtășească cu cei din jur emoțiile trăite acolo, așa că a relatat câteva trăiri duhovnicești.
S-a rugat la Parintele Arsenie si MIRACOLUL s-a produs! Vezi ce i s-a intamplat unei femei
Sute de mii de români nu au un loc de muncă, iar foarte mulți dintre aceștia se chinuie zilnic să își plătească datoriile, fie că este vorba de bănci sau întreținerea locuinței. Povestea uneia dintre femeile amărâte din țara noastră poate fi considerată un miracol. Totul s-a întâmplat după ce s-a rugat la Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca.
Pr. Pantelimon de la Manastirea Oasa: Cum putem vindeca ranile lasate de o suferinta din dragoste
Uneori, după ce am trăit o mare iubire, nu mai avem curaj să mergem mai departe,  suntem dezamăgiți și nu avem curajul să ne mai deschidem sufletul încă o dată. Iată cum putem vindeca rănile lăsate de o suferință din dragoste!
De ce este bine sa postesti si lunea
In afara de cele 4 posturi pe care le stie toata lumea, credincioșii pot ține post pentru reușite dacă ajunează și lunea. Părintele Ilarion Argatu, a lasat credincioșiloe învățături despre cum trebuie ținut postul suplimentar.
Minune la mormantul Parintelui Arsenie Boca
„La vremea de apoi, se vor sili dracii să ia la ei şi pe cei care sunt scrişi în cartea vieţii”, adică aceia care încă de la naştere au ţinut rânduiala lui Dumnezeu: botezaţi, spovediţi, împărtăşiţi, feciori, fecioare până la căsătorie, ţin posturile de peste an, merg regulat la biserică, fac fapte bune şi pe-aceia se sileşte diavolul să-i ia la el“.
Profetiile cutremuratoare ale parintelui Argatu
Iubit de credincioşi, dar urât de autorităţile comuniste, părintele Ilarion Argatu a fost unul dintre cei mai mari și importanţi duhovnici ai Ortodoxiei.
Profetia INFRICOSATOARE a parintelui Dionisie, despre România:Iata ce spune parintele!
Conducătorii lumii vor să strice firea omului, Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, iar sfârşitul este aproape, fie prin război, fie prin venirea Antihristului.
Parintele Cleopa ne invata: Cum sa ne izbavim de lucruri necurate si de farmece
Simți că, de la o vreme, nimic din ce vrei să faci nu se leagă? Ești tot timpul obosit, trist și te lovești de tot felul de greutăți? Dacă te gândești că cineva îți vrea răul și a apelat la mijloace necurate, Părintele Cleopa îți oferă dezlegarea.
Parintele care renunta la banii lui pentru copiii din sat
Trimişi în colţuri uitate de lume, prin tot judeţul, preoţii tineri abia îşi duc zilele. Păstorind peste 40-50 de familii, nu apucă să-şi facă un rost, rămânându-le să slujească din vocaţie. A fi preot acum e fie o datorie sfântă, ce implică mari sacrificii materiale.
Parintele care are grijă de 70 de suflete! Afla si tu povestea lui
Preotul Florin Danu de la parohia Lada, din Teleorman, are grijă de peste 70 de suflete. Pe unii dintre copii îi îmbracă, pe alţii îi hrăneşte sau îi poartă la şcoală şi pentru toate astea îl ajută Dumnezeu şi alţi oameni.
Om cu suflet mare: Un preot ridica un bloc pentru mame singure
Un duhovnic din Iași s-a hotărât să ajute mamele singure și va construi pentru acestea un centru în care să poată locui alături de copiii lor, pe termen nelimitat.
Sfinții Parinți ne spun ce misiuni au ingerii
Sfinții Parinți spun ca ingerii sunt grupați in noua cete ingerești, iar iar fiecare ceata trebuie sa implineasca o misiune precisa intre cer și pamant.
PILDA lui ARSENIE BOCA care îți va schimba VIAȚA. Milioane de români au fost IMPRESIONAȚI
Cea mai cunoscută povestire relatată de părintele Arsenie Boca are menirea să le aducă alinare celor aflaţi în suferinţă. Este vorba de pilda ceşcuţei de ceai.
Dezvaluiri incredibile despre Arsenie Boca: „Avea o putere...”
Astăzi se împlinesc 105 ani de la nașterea părintelui Arsenie Boca, iar omul care l-a cunoscut cel mai bine face mărturisiri incredibile. 
Parintele Arsenie: VRAJBA in casa vine din...
Auzim din ce în ce mai des povești ale prietenilor care au probleme în familie, sau resimțim aceste necazuri chiar în căminul nostru.
Prima pozitie OFICIALA a Bisericii! De ce plange icoana Parintelui Arsenie
Biserica a oferit prima poziţie oficială referitoare la icoana Părintelui Arsenie care lăcrimează într-o troiţă din localitatea Puşcaşi. Părintele Casian a spus această icoană plânge deoarece părintele Arsenie Boca încearcă să transmită un mesaj românilor.
MINUNE DUMNEZEIASCA! O icoana a Parintelui Arsenie Boca lacrimeaza de zile intregi
Miracol într-un sat din Vaslui, unde un credincios a adus icoana părintelui Arsenie Boca de la Prislop. 
Predica tinuta de Parintele Arsenie Boca de Buna Vestire. Afla care este SEMNIFICATIA sarbatorii
Buna Vestire este cea mai veche sărbătoare dedicată Maicii Domnului. Este ziua în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare că-l va naşte pe Fiul lui Dumnezeu.
5 profetii cutremuratoare despre Romania:
Unul dintre cele mai venerați duhovnici din Romania, Arsenie Boca a lasat in urma profetii despre Romania care inca ii cutremura pe credinciosi. 5 dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.
RUGACIUNEA parintelui Gherontie Puiu: INDEPLINESTE orice dorinta a celui ce o rosteste
Părintele Gherontie Puiu a fost unul dintre duhovnicii de seamă ai vremii noastre.
Lectii ale intelepciunii de la parintele Arsenie Boca. Cele mai frumoase sfaturi
Arsenie Boca a devenit în ultimii ani un adevărat fenomen, o figură emblematică în istoria recentă a poporului român. 
CE S-A GASIT LA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA! Iata ce a povestit un preot
În fiecare an, mormântul părintelui Arsenie Boca, unul dintre cei mai mari duhovnici ai României, este loc de pelerinaj pentru mii de credincioși.
Avertismentul parintelui Dionisie IGNAT: „Romanii sa se pregateasca!”
Părintele Dionisie Ignat a vorbit creștinilor de pretutindeni despre faptul că ar trebui să ne pregătim pentru o perioadă crâncenă, plină de durere.
Arsenie Boca si profetiile cutremuratoare despre ce se va intampla in Romania! Se apropie CLIPA
Părintele Arsenie Boca a făcut o serie de profeții ce s-au adeverit, uimind astfel creștinii din România.
Semn RAU! Ce s-a intamplat la izvorul parintelui Arsenie Boca
Semn rău pentru credincioşii din toată ţara. Izvorul părintelui Arsenie Boca, de la Sâmbăta de Sus, din Făgăraş, locul de reculegere a zecilor de mii de credincioşi, a secat. 
Ce spunea Arsenie Boca despre Postul Pastelui. Toti credinciosii trebuie sa stie asta
De-a lungul timpului, Părintele Arsenie a oferit numeroase sfaturi credincioșilor, iar acum, odată cu începerea Postului Paștelui trebuie să ne reamintim de importanța acestei perioade.
Arsenie Boca a profetit destinul Romaniei. Iata ce spunea acesta
Oamenii vorbesc despre faptele pe care Arsenie Boca le-a facut și cu care a reușit să demonstreze că este un sfânt. Se spune că era suficient să priveasca adânc în ochi un om și să-i spună care îi este menirea, ce păcate a făcut sau de ce boală suferă.
Cuvinte INTERZISE in viziunea parintelui ARSENIE BOCA. Ce sa nu spui niciodată
Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa o mulțime de învățături care au fost publicate în diferite cărți.
Mesajul Parintelui ARSENIE BOCA pentru toate femeile INSARCINATE
Duhovnicul Arsenie Boca a lăsat în urma sa o mulțime de sfaturi pentru credincioși. Câteva dintre acestea au legătură cu viața spirituală a femeii în perioada de sarcină.
Minunile de la mormantul parintelui Arsenie Boca
Credincioșii merg sute de kilometri pentru a se spovedi și a se ruga la mormântul celui considerat “omul lui Dumnezeu”. Oamenii fac asta deoarece, chiar și de dincolo de moarte, părintele Arsenie Boca îi poate ajuta pe cei ce își pun credința în el.
Sfaturile Parintelui Cleopa pentru toti credinciosii
Părintele Ilie Cleopa, născut cu numele de Constantin Ilie, pe 10 aprilie 1912, a fost arhimandrit și stareț al mănăstirii Sihăstria și unul dintre cei mai de seamă duhovnici pe care i-a cunoscut România.
Un preot din Iasi a facut un gest impresionant pentru copiii saraci. Vezi despre ce este vorba
La o mică biserică din curtea unei maternități din Iași se întâmplă un lucru impresionant. Preotul care slujește în bisericuță a devenit un adevărat părinte pentru zeci de copii sărmani.
Minunile si sfaturile Parintelui Arsenie Boca
Arsenie Boca, născut pe 29 septembrie 1910, părinte ieromonah, teolog și artist plastic (muralist) român, a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbata de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalității sale veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitate. 
Invataturile parintelui Cleopa
Părintele Cleopa Ilie s-a născut cu numele de Constantin Ilie, pe 10 aprilie 1912 în comuna Sulița din județul Botoșani și a trecut la cele sfinte pe 2 decembrie 1998, la Mănăstirea Sihăstria. Părintele Cleopa a fost arhimandrit și stareț al Mănăstirii Sihăstria și un propovăduitor de seamă al credinței ortodoxe.
Povestea duhovnicului călugărit de Părintele Iustin Parvu si a manastirii ridicate la poalele Sarmizegetusa Regia
În inima vechii Dacii, la poalele Sarmizegetusei Regia, a fost ridicată o mănăstire în care viețuiesc patru măicuțe și un duhovnic.
Chilia Parintelui Arsenie Boca: vezi cum arata!
Chilia Părintelui Arsenie Boca a rămas ca o mărturie nestinsă a vieții sale în Munții Sâmbetei, spre mângâierea tuturor celor care îi calcă pragul.
Tainele casei parintelui Arsenie Boca
Un colț de Rai. Așa este considerată de către localnicii din jurul Bradului o căsuță din lemn și chirpici, veche de mai bine de un secol și ascunsă pe vârful unui munte. Acesta este locul în care s-ar fi născut în 1910 părintele Arsenie, „sfântul Ardealului”.
Miracole la mormantul parintelui Iustin Parvu. Credinciosii primesc si acum invataturi
Părintele Iustin a trecut la cele veșnice de mai bine de un an, dar credincioșii îi caută în continuare sfaturile. Chiar dacă nu le mai pot primi în mod direct de la duhovnicul lor de suflet, oamenii se adună în mulțimi numeroase la Mănăstirea Durău, locul unde se află cel pe care îl consideră sfânt.
Mii de credinciosi au inmarmurit cand au aflat CUVINTELE parintelui Arsenie Boca
Pe pojghița varului de frescă din pronaosul bisericii din Drăgănescu, pe care Arsenie Boca a pictat-o începând cu anul 1968, părintele a strecurat inexplicabil câteva imagini premonitorii, neobișnuite prin actualitatea lor: telefonul mobil, turnurile gemene incendiate pe 11 septembrie la New York sau naveta Discovery, scrie fundațiaarsenieboca.ro.
Minune la mormantul lui Arsenie Boca. S-a aratat spiritul sfantului?
Aflată într-un pelerinaj la mormantul Părintelui Arsenie Boca, o credincioasă a decis să facă unele fotografii în zona în care se rugau oamenii.
Minunile parintelui Cleopa: Cum s-a VINDECAT o tanara dupa ce a vizitat mormantul sihastrului
Mormântul părintelui Ilie Cleopa de la Mănăstirea Sihăstria este loc de pelerinaj pentru credincioșii ortodocși din toate zonele țării.
Profetia preotului Iustin Parvu: Urmeaza URGIA!
În urmă cu aproximativ un an, duhovnicul Iustin Pârvu a avertizat ca doar 12 luni va mai fi liniște, după care vremurile vor deveni tulburi.
TULBURATOAREA scrisoare adresata poporului roman, inainte de moarte, de Iustin Parvu
Părintele Iustin Pârvu este un reprezentant de seamă al ortodoxiei românești contemporane. Stareț al Mănăstirii Petru Vodă din Neamț, Părintele Iustin a lăsat o scrisoare impresionantă românilor, înainte de moartea sa.

Stiri Duhovnici romani | ROL.ro