Cum să PREVII CANCERUL, să SCAPI DE GRĂSIMI și de APA ÎN EXCES în numai 3 ZILE!

Facebook
Cum să PREVII CANCERUL, să SCAPI DE GRĂSIMI și de APA ÎN EXCES în numai 3 ZILE!

Se știe faptul că cei mai mulți dintre noi noi consumăm alimente care dăunează grav organismului nostru și ne pun sănătatea și aspectul în pericol. Acest lucru poate fi evitat cu o cura de detoxifiere care dă rezultate dupa 3 zile.

Înainte de începerea acestui program trebuie însă să te oprești din consumat lactate, pentru a fi sigur că elimini toate toxinele prezente în lactate din organism.

Pentru a avea intestinele curate și pentru a preveni constiparea, bea ceaiuri de plante cu o noapte înainte de începerea curei.

În prima zi pregătește-ți la micul dejul jumătate de cană cu suc de grapefruit. Pentru cei ce nu pot să bea suc de grapefruit simplu, îl pot combina cu suc de ananas sau apă pentru un gust mai dulce.

Între micul dejul și prânz consumă o băutură din pătrunjel, conopidă, morcov, alge verzi și spanac, care este bogat în potasiu, și bea jumătate din compoziție.Potasiul este un antioxidant excelent pentru curatarea corpului.

Un înlocuitor pentru sucul de potasiu este sucul Noni, diluat în apă. Acesta se poate achiziționa de la farmacie sau plafar.

Este recomandat să consumați o cană de ceai expectorant înainte cu o oră de cină. Acesta conține mentă, ghimbir și măceșe, care ajută la eliberarea căilor nazale. Ceaiul este disponibil numai la plafar.

Înainte de a merge la culcare bea 200ml suc de merișoare. Băutura are proprietăți antioxidante și combate infecțiile la nivelul plămânilor.

Procedura de detoxifiere trebuie repetată pentru rezultate absolute, explică Secretele.com


Notă importantă: Materialele de sănătate prezente pe acest site au caracter pur informativ. Înainte de a începe un tratament naturist, trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Plantele sunt, în general, un mod sigur de a consolida și tonifia organismul, remediile naturiste sau nutriționale sunt alternative viabile, dar ar trebui sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de tratament.Citeste despre: minuni detox cura sanatate,

Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Cum să PREVII CANCERUL, să SCAPI DE GRĂSIMI și de APA ÎN EXCES în numai 3 ZILE! | ROL.ro