Crestini din toate colturile lumii vor sa ajunga la Duhovnicul Ciprian! Vezi de ce

Facebook
Crestini din toate colturile lumii vor sa ajunga la Duhovnicul Ciprian! Vezi de ce

In poarta lui bat neincetat suflete zdrobite de putere. Ologi, schingiuti, saraci sau bogati, cu toti se aduna in fata celui care le alina cu vorba relele stranse in maruntaiele spiritului: parintele Ciprian.„Inviaza sufletele. Iti cunoaste dinainte gandurile, puterile, necazurile. Iti ia durerea si iti sa liniste si bucurie”, spune o enoriasa.

Tineri, batrani, toti vin sa caute aici ce nimeni nu le promite: vindecare, izbavire, raspuns la intrebarile fara de raspuns. Ceasul e trecut de orele 9, insa bisericuta parintelui e plina. Unii bat sute de kilometri pentru a primi sfatul parintelui. 

Intr-o tara in care biserica ii pierde tineri, in bisericuta parintelui sunt cativa elevi care stau si asculta povetele sale. "M-a facut sa inteleg lumea in care traim, sensul vietii". Si Cristina Spatar a venit sa isi descarce sufletul in fata parintelui. 

"Intodeauna mi-a placut fiinta umana, mi-a placut sa stau in fata credinciosilor, sa le dau un sfat, sa ii pot indruma", a povestit preotul. Vine de la o manastire din Moldova, dar simte ca aici si-a gasit menirea, in mijlocul Bucurestiului.

"Eu caut sa imi fac datoria de preot, de duhovnic. Asta e menirea pentru care Dumnezeu m-a ales", spune el, potrivit stirilekanald.ro.

12346353_1712731612271547_9162332783118331524_n.jpgVezi comentariile
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Crestini din toate colturile lumii vor sa ajunga la Duhovnicul Ciprian! Vezi de ce | ROL.ro