Credincioșii nu mai pot ajunge la mormantul Părintelui Arsenie! Vezi care este MOTIVUL

Facebook
Credincioșii nu mai pot ajunge la mormantul Părintelui Arsenie! Vezi care este MOTIVUL

Ultimii kilometri ai drumului spre Mănăstirea Prislop vor fi închişi traficului rutier, pe durata lucrărilor de lărgire a carosabilului.

Restricţiile, aprobate de Consiliul Judeţean Hunedoara, finanţatorul investiţiei, vor fi impuse în cursul săptămânii, în timp ce în weekend ele vor fi ridicate, scrie adevarul.ro.

Traficul rutier pe drumul spre Mănăstirea Prislop va fi restricţionat temporar pe ultimii kilometri. „Consiliul Judeţean Hunedoara a transmis firmei S.C. Strade Conscom S.R.L. acordul favorabil pentru închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe sectorul drumului judeţean DJ 678K cuprins între Km.11+000 şi km.11+966 pentru execuţia lucrărilor de derocare şi lărgire a amprizei drumului, care se va institui zilnic în intervalul orar 13.00 – 21.00, exceptând zilele de sâmbătă, duminică, sărbători legale şi religioase, în vederea asigurării desfăşurării traficului în condiţii de siguranţă a circulaţiei”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara. 

Restricţia va intra în vigoare la data obţinerii de către constructor a avizelor şi aprobărilor obligatorii din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Lucrările au demarat în toamna anului 2015, iar valoarea investiţiei depăşeşte opt milioane de lei. Şapte kilometri ai drumului judeţean vor fi modernizaţi.

După modernizare, traficul între Silvaşul de Jos şi Mânăstirea Prislop se va desfăşura pe o şosea cu o lăţime minimă de şase metri. Pe o porţiune de un kilometru, între km 10,4 şi km 11,4, drumul va avea o bandă suplimentară destinată traficului greu, astfel încât lăţimea drumului va fi de nouă metri. Pentru evitarea blocajelor în trafic, în localitatea Silvaşu de Jos au fost proiectate două porţiuni de drum cu circulaţie în sens unic. 


Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Credincioșii nu mai pot ajunge la mormantul Părintelui Arsenie! Vezi care este MOTIVUL | ROL.ro