BĂUTURA MIRACULOASĂ! Oprește CANCERUL și distruge bacteriile

Facebook
BĂUTURA MIRACULOASĂ! Oprește CANCERUL și distruge bacteriile

“Dacă toată lumea ar fi hrănită cu zer, doctorii ar da faliment” așa sună un proverb italian, dar câți dintre noi mai bem astăzi zer? Acest preparat și-a pierdut întrebuințarea, nu însă și valoarea curativă.


Zerul conține substanțe hrănitoare, aceleași pe care le are și laptele, însă mai puține grăsimi. Este bogat în vitaminele din complexul B, calciu, potasiu și iod. Proteinele din zer conțin cea mai mare concentrație de lanțuri de aminoacizi. Aminoacizii din zer constituie o adevărată sursă de energie pentru cei implicați în exerciții fizice prelungite, solicitante și permit atleților un antrenament mai intens pe o perioadă mai îndelungată de timp, potrivit antenasatelor.ro.
  
Proteina din zer obligă ficatul să sintetizeze alți acizi biliari, consumând astfel rezervele de colesterol hepatic. Zerul stimulează imunitatea prin conținutul de lactoferina. Protejează împotrivă demineralizarii țesuturilor dentare. Zerul terapeutic trebuie să fie proaspăt. Se obține prin strecuratul laptelui după ce s-a prins. Iată câteva dintre beneficiile consumului de zer: 

Zerul topește grăsimile 
Una dintre calitățile de bază ale zerului este faptul că este sărac în calorii. El ajută la eliminarea reziduurilor din organism. Un pahar de zer conține doar 48 kilocalorii și îl puteți bea în locul unui pahar cu apa, deoarece îndepărtează și setea. Proteinele din zer stimulează corpul în producerea colecistokininei, un hormon care apare după masă și care da senzația de sațietate și poate ajuta la pierderea în greutate. 
  
Crește rezistența la efort 
Zerul conține acid orotic (vitamina B13), care s-a dovedit valoros în tratarea sclerozei multiple. Acest acid fixează magneziul la nivel celular și crește valoarea energetică a celulelor mușchiului inimii, mărind astfel rezistența la efort și stres. 
  
Reduce colesterolul 
Două-trei pahare de zer consumate zilnic reduc valoarea colesterolului din sânge, scad procentul de colesterol din ficat și protejează sistemul cardio-vascular. Jumătate de litru de zer consumat zilnic crește capacitatea de apărare a organismului și distruge bacteriile. 
  
Micșorează tumorile și vindecă anemia 
În mai multe cazuri de cancer (de sân cu metastaze, cancer de pancreas și cancer de ficat), 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru de zer) administrate zilnic, timp de 6 luni, a dus la regresia tumorilor, normalizarea hemoglobinei și a numărului de limfocite. Un tratament de o luna, în care se bea câte o jumătate de litru de zer pe zi, rezolvă anemia. Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


BĂUTURA MIRACULOASĂ! Oprește CANCERUL și distruge bacteriile | ROL.ro