Arsenie Boca: “ROMÂNIA va fi înconjurată de FLĂCĂRI… blocurile din BUCUREȘTI vor ajunge ca și cutiile de chibrituri.”

Facebook
Arsenie Boca: “ROMÂNIA va fi înconjurată de FLĂCĂRI… blocurile din BUCUREȘTI vor ajunge ca și cutiile de chibrituri.”

Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceaușescu, pentru trecerea frauduloasă a graniței. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem.

 

Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine că n-a fost împușcat“. Apoi s-a întors către lume și a zis: „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci Romania va fi înconjurată de flăcări”. Părintele nu prea era de acord să-ți părăsești țara.

Înainte de revoluția din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de pușcă și așa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri.

Părintele Arsenie a fost și rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie și ne rugăm acolo și de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută și ne ocrotește. (Viorica Farcas, 48 ani, Voila)

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea) |

 

sursa: cuvantul-ortodox.ro
Vezi comentariile
loading...
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Arsenie Boca: “ROMÂNIA va fi înconjurată de FLĂCĂRI… blocurile din BUCUREȘTI vor ajunge ca și cutiile de chibrituri.” | ROL.ro