Arsenie Boca a profetit destinul Romaniei. Iata ce spunea acesta

Facebook
Arsenie Boca a profetit destinul Romaniei. Iata ce spunea acesta

Oamenii vorbesc despre faptele pe care Arsenie Boca le-a facut și cu care a reușit să demonstreze că este un sfânt. Se spune că era suficient să priveasca adânc în ochi un om și să-i spună care îi este menirea, ce păcate a făcut sau de ce boală suferă.


Mai mult decât atât, părintele a profețit căderea comunismului din România, moartea lui Nicolae Ceaușescu și chiar propria moarte.

Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a profețit Arsenie Boca, potrivit a1.ro.

5_1-arsenie.jpg

Mai mult decât atât, acesta a spus că „într-o noapte, către ziua, trei țări ne vor ocupa: Rusia, Bulgaria și Ungaria. Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

parintele-arsenie_boca.jpg

Sunt și credincioși care spun că au văzut minunile făcute de Arsenie Boca chiar și dincolo de moarte. În fiecare an, pe 28 noiembrie, mormântul părintelui de la Prislop se transformă într-un loc de pelerinaj pentru cei suferinzi. Sunt și oameni care spun că rugăciunile le-au fost ascultate, reușind astfel să scape de chinuri și suferințe. Alții vorbesc despre adevărate miracole și cazuri medicale vindecate, deși medicii nu mai aveau nicio speranță.Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Arsenie Boca a profetit destinul Romaniei. Iata ce spunea acesta | ROL.ro