Antibiotice NATURALE care PREVIN și DISTRUG BOLILE.

Facebook
Antibiotice NATURALE care PREVIN și DISTRUG BOLILE.

Când se confruntă cu probleme de sănătate, majoritatea oamenilor apelează imediat la sfatul medicului pentru a-i prescrie o rețetă de medicamente.

În cazul infecțiilor bacteriene, doctorul recomandă mereu administrarea unui antibiotic. Dar acest medicament nu vine doar cu avantaje, el venind cu o serie de efecte secundare.

Antibioticele distrug microflora naturală a intestinelor și bacteriile utile organismului. Faptul prezentat favorizează apariția alergiei alimentare și a diferitelor dereglări instestinale, dar mai grav este că slabește imunitatea organismului.

Pentru evitarea problemelor care pot apărea în urma tratării cu antibiotice, le putem înlocui pe acestea chiar cu alimente din bucătaria fiecăruia. Produsele pe care vi le voi prezenta au proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale care sunt caăabile să protejeze organismul de bacteriile dăunătoare. 



Usturoiul

Usturoiul este un antibiotic natural foarte puternic. Luptă cu bacterii ca: stafilococul, streptococul și altele. În urma unor cercetări s-a dovedit că persoanele care consumă zilnic usturoi scapă de multe probleme de sănătate ca: diabetul, tensiunea sanguină înaltă, alergie, dureri cardiace, dureri ale dinților.



Hreanul

Hreanul ajută organismul în lupta sa cu infecția, crește activitatea sistemului imunitar, combate guturaiul și diferire infecții ale căilor respiratorii. S-a demonstrat că administrarea regulată a acestui aliment poate distruge bacteriile responsabile de boli ale tractului urinar.



Fructele și legumele bogate în vitamina C

Vitamina C întărește sistemul imunitar și îmbunătățește capacitatea organismului de a combate boala, de a se vindeca în urma mușcăturii de șarpe, de a lupta împotriva infecțiilor bacteriene și virale și de a vindeca rănile. Vitamina C se administrează natural din: portocale, coacăze, lămâi, kiwi, căpșuni, prune, pepene verde, ceapă, ardei, varză, roșii.



Mierea de albine

Aceasta este apreciată din toate timpurile pentru puterile sale curative unice. Este numită antibiotic natural. Are proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale, antiinflamatorii, antioxidante, antiseptice de vindecare.



Scorțișoara

Acest aliment poate fi utilizat atât ca un condiment, cât și ca medicament. Este un aliment cu proprietăți complet unice. Numărul mare de substanțe benefice stopează creșterea și înmulțirea bacteriilor și a fungilor din corp, printre care se numără și Candida. Este bogată în substanțe antioxidante și are un efect pozitiv asupra pancreasului, reglând astfel nivelul de zahăr și insulină din sânge.



Ghimbirul

Ghimbirul este folosit nu de mult timp pentru tratarea răcelii și a gripei. Proprietățile binefăcătoare nu au fost știute dintotdeauna.  În urma cercetărilor s-a dovedit că ghimbirul contribuie la combaterea gripei și îmbunătățește capacitatea sistemului imunitar de a se lupta cu infecția. Este recomandat pentru prevenirea grețurilor și vărsăturilor, răului de mișcare, în timpul sarcinii și în timpul chimioterapiei.
Ghimbirul este folosit de multe persoane și pentru tratarea indigestiei, pentru reducerea durerii provocate de osteoartrită și chiar pentru prevenirea pe cale naturală a cancerului.



Eucaliptul

Planta poate fi utilizata ca antibiotic local, de aplicat direct pe locul dureros. Consumată în calitate de supliment alimentar în ceai, acesta luptă împotriva infecțiilor, trateazp toate timpurile de ruse și este un antipiretic eficient. Eucaliptul ucide și ciuperca, bacteriile și virușii.



Echinaceea

Consumul de echinaceea crește activitatea sistemului imunitar, calmează durerea, reduce inflamațiile și are efect antiviral și antioxidant. Naturiștii recomandă utilizarea echinaceei pentru a trata infecțiile tractului urinar, candidoza, infecțiile urechii, micoza, sinuzita, rinita alergică și vindecă ușor rănile. Extractul de echinaceea combate virusul herpes, răceala și gripa și neutralizează bacteria Staphylococcus aureus.



Oțetul de mere

Oțetul de mere conține acid malic. Acesta anihilează toate tipurile de microbi care atacă gura și absoarbe toxinele și microorganismele dăunătoare.



Frunzele de dafin

Acestea au puterea de a inhiba sau distruge o gamă largă de microbi și ciuperci dăunătoare și permit bacteriilor utile din corp să se multiplice.



Pentru a preveni îmbolnăvirea, trebuie să adăugăm aceste ingrediente în alimentația noastră zilnică. 



Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana





Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Antibiotice NATURALE care PREVIN și DISTRUG BOLILE. | ROL.ro