A fost diagnosticata cu CANCER in timp ce era GRAVIDA cu gemeni, dar a decis să păstreze sarcina

Facebook
A fost diagnosticata cu CANCER in timp ce era GRAVIDA cu gemeni, dar a decis să păstreze sarcina

E oribil ce i s-a putut intampla unei femei din Marea Britanie in varsta de 40 de ani! Sarah Pierce cheltuise in jur de 4200 de lire sterline pentru tratamente de fertilitate. Cand in sfarsit minunea s-a intamplat, femeia a fost in culmea fericirii sa afle ca asteapta gemeni.

Insa bucuria ei a fost de scurta durata caci la numai doar 16 saptamani de sarcina medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer la san. Sansa ei de supravieturire o reprezenta chimoterapia, radioterapia si operatia de masectomie. Pacienta s-a confruntat cu o adevarata drama! 

Daca nu ar fi facut terapia recomandata de specialisti, nu ar fi avut sanse de supravietuire. Ar fi murit atat ea, cat si copiii ei nenascuti. Pe de alta parte, daca urma tratamentul, fie pierdea sarcina, fie copiii riscau sa se nasca cu grave malformatii.

Femeia a urmat tratamentul recomandat de specialisti. In ciuda tuturor predictiilor negative, sarcina ei s-a dezvoltat normal, iar tratamentele agresive nu i-au afectat pe bebelusi. 

“A fost devastator! Nu ma puteam opri din plans. Imi faceam griji pentru bebelusi. Doctorii mi-au spus ca trebuie sa fac masectomie, urmata de chimoterapie si radioterapie in timp ce eram insarcinata. Nu ma gandeam decat cum ar putea bebelusii sa supravietuiasca in pantec dupa toate aceste tratamente agresive”, a declarat Sarah Pierce pentru Daily Mail. 

Femeia a dezvaluit ca operatia de masectomie a facut-o cand sarcina avea 18 saptamani. Doua saptamani mai tarziu a inceput chimoterapia, iar parul a inceput sa cada. "Testele au aratat ca boala nu s-a extins in organism, ceea ce a fost o mare usurare", a adaugat pacienta care e fericita. Cancerul e in remisie. 

"Mi-a fost teama ca tratamentul sa nu-i afecteze pe micuti. Imi faceam ecografie in fiecare saptamana pentru a fi sigura ca totul decurge normal",a explicat Sarah care are acum doi copii superbi, o fetita si un baiat, in varsta de un an si jumatate. 

media_140109742062046400.jpgVezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


A fost diagnosticata cu CANCER in timp ce era GRAVIDA cu gemeni, dar a decis să păstreze sarcina | ROL.ro