5 motive serioase să nu mergi NICIODATĂ la VRĂJITOARE!! VEZI AICI DE CE...

Facebook
5 motive serioase să nu mergi NICIODATĂ la VRĂJITOARE!! VEZI AICI DE CE...

Vrăjitoria este foarte răspândită în țara noastră cu precădere în mediul rural, însă nici orașele nu sunt lipsite de ea. Mulți oameni merg la vrăjitoare, iar alții se tem de vrăji. Ce este vrăjitoria și cum ne putem feri de ea ne învață părintele Cleopa Ilie de la Mănăstirea Sihăstria:

 1. ”Prin cuvântul vrăjitorie înțelegem invocarea puterii demonice în ajutorul oamenilor, în locul lui Dumnezeu, cu scopul împlinirii anumitor dorințe omenești.

   

 2. Să se știe că diavolii nu au nici o putere de a vindeca pe cineva, de a descoperi pagube sau pe răufăcători. Ei nu pot niciodatâ să facă minuni adevărate, ci numai cu năluciri mincinoase înșală pe cei necredincioși și slabi în credință.

   

 1. Cel ce crede cu tărie în Dumnezeu, cel ce se roagă neîncetat lui Dumnezeu și aleargă regulat la Sfânta Biserică, nu va cere niciodată ajutorul diavolului și al vrăjitorilor, care sunt vrăjmașii lui Dumnezeu.

   

 2. Deci, cei ce au credintă tare în Dumnezeu, să-I ceară neîncetat ajutorul. Iar cei slabi în credintă, care au cerut vreodată ajutorul vrăjitorilor, dacă vor să se mântuiască, mai întâi să se spovedească de acest păcat și să ceară canon.

   

 3. Apoi, să nu mai apeleze la ajutorul satanei în orice nevoie ar fi, ci numai la Dumnezeu să alerge. Apoi să se roage cât mai mult cu rugăciuni și lacrimi din inimă (Deuteronom 4, 29; Psalm 118, 58; leremia 29, 13) și așa cu răbdare și cu credință se vor izbăvi de vrăji și vor primi darul Duhului Sfânt.”

Sursa: sfaturiortodoxe.roVezi comentariile
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


5 motive serioase să nu mergi NICIODATĂ la VRĂJITOARE!! VEZI AICI DE CE... | ROL.ro