5 LEACURI MIRACULOASE contra răcelilor din sezonul rece (fără efecte adverse)! VEZI AICI

Facebook
5 LEACURI MIRACULOASE contra răcelilor din sezonul rece (fără efecte adverse)! VEZI AICI

În sezonul rece, când bolile respiratorii sunt la ordinea zilei, iar remediile obișnuite vlăguiesc corpul, necesitatea unui remediu fără efecte adverse se impune de la sine.

În primul rând, pentru evitarea inflamării amigdalelor și a laringelui se recomandă consumarea fructelor și a legumelor bogate în vitamina C încă din perioada verii. Iată câteva fructe și legume bogate în vitamina C: pătrunjelul, cătina, ardeiul iute, ardeiul roșu, coacăzele, măceșele, rodia. Cu un conținut ceva mai redus de vitamina C sunt citricele, însă, avantajul lor este acela că își păstrează proprietățile pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru a le putea consuma iarna, acestea trebuie congelate imediat după ce au fost culese și dezghețate la temperatura camerei. De asemenea, trebuie menționat că, prelucrarea termică și depozitarea acestora determină o pierdere de vitamina C în proporție de 85%.

Însă, dacă ne-a prins răceala nepregătiți și nu putem aștepta vara ca să consumăm fructele și legumele despre care am vorbit, putem urma următoarele tratamente: amestecăm 3 lingurițe de miere de albine cu 1 linguriță de ulei de usturoi și consumăm de 3 ori pe zi; consumăm miere de albine cu suc de ghimbir; amestec de suc de ceapă cu miere de albine, 1 linguriță pe zi; pentru ameliorarea congestiilor fierbem în 1/2 L apă 1 linguriță de semințe măcinate de chimen indian și 1 linguriță de turmeric măcinat, lăsăm să se răcească amestecul, apoi luăm o lingurință din acest amestec cu o linguriță de miere.

Aplicând un tratament natural s-ar putea ca boala respiratorie să treacă mai greu, față de tratamentul abișnuit (alopat), dar este mult mai benefic pentru metabolismul corpului. Aceste se va obișnui să lupte, crescându-i astfel imunitatea, iar pe viitor vom fi mult mai rezistenți în fața pericolelor.

Vezi comentariile

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


5 LEACURI MIRACULOASE contra răcelilor din sezonul rece (fără efecte adverse)! VEZI AICI | ROL.ro